Την ξελάσπωσε ο Λάζαρος…

Χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο 61ο λεπτό, η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Κυριακής (11/2) και πάτησε… κορυφή, έχοντας ένα ματς περισσότερο από τον ΠΑΟΚ που αγωνίζεται τη Δευτέρα (12/2).

Η Ένωση μπήκε στο παιχνίδι με… άγριες διαθέσεις και δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ Αθανασιάδης και τα δοκάρια δεν της επέτρεψαν να σκοράρει, πλην της φάσης του πέναλτι που κέρδισε με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Μετά από ενέργεια του Χριστοδουλόπουλου η μπάλα κτύπησε πρώτα στο σώμα και εν συνεχεία στο χέρι του Σελίν και ο διαιτητής Ευαγγέλου έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Λάζαρο να ευστοχεί από τα 11 βήματα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Παραλίγο… μοιραίος ο Αραούχο, που είδε τα δοκάρια να του στερεί δύο φορές την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ στο 13’ και στο 81’. Στην πρώτη φάση, μάλιστα, η μπάλα κυλούσε προς την εστία αλλά κατάφερε να τη στείλει στο οριζόντιο δοκάρι!

Από την πλευρά του ο Αστέρας δεν κατάφερε να κοντράρει τους «κιτρινόμαυρους». Οι Αρκάδες βρίσκονταν σχεδόν όλη την ώρα σε θέση άμυνας και επιθετικά φάνηκαν ελάχιστα.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μοράν, Γαλανόπουλος (46′ Κονέ – 55′ λ.τ. Χριστοδουλόπουλος), Γκάλο, Μασούντ, Μπακασέτας (46′ Λιβάγια), Αραούχο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης (87′ Μαντίντα), Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (77′ Δουβίκας), Τόνσο, Καλτσάς (55′ Σελίν), Μανιάς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα