Την πρώτη του ημίγυμνη φωτογράφιση έκανε Έλληνας ποπ σταρ (εικόνες)

Του αρέσει να κυκλοφορεί γυμνός στο σπίτι, όταν λείπουν τα παιδιά του. Οι θαυμάστριές του περίμεναν να ξημερώσει η Πέμπτη για να σπεύσουν στο περίπτερο να αγοράσουν το Down Town όπου ποζάρει ημίγυμνος ο αγαπημένος τους Θοδωρής Μαραντίνης.

Φορώντας μόνο την πετσέτα του, ξάπλωσε στο κρεβάτι του και έκανε πικάντικες αποκαλύψεις για τον γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Κυκλοφορείς γυμνός στο σπίτι;

Ναι, αρκετά συχνά. Με τα παιδιά δεν είναι και ό,τι καλύτερο να το κάνεις συνέχεια, αλλά δεν θέλω να αισθάνονται ντροπή για το σώμα τους. Οπότε και να με δουν γυμνό, δεν υπάρχει θέμα. Όταν όμως είμαι μόνος μου, το κάνω πολύ πιο συχνά. Θα κυκλοφορήσω και θα κοιμηθώ γυμνός. Μου αρέσει πολύ.

H Σίσσυ είπε στην εκπομπή του Αρναούτογλου, ότι αυτό που σας κρατάει είναι οι εκπλήξεις.

Ευχάριστες, δυσάρεστες, δεν ξέρω. Μετά από τόσα χρόνια γάμου ένα ζευγάρι αφήνεται στην καθημερινότητά του και χάνεται. Κάποιες φορές προσπαθούμε να ταρακουνήσουμε ο ένας τον άλλον και να διατηρήσουμε λίγο αυτό που έχει μια σχέση στην αρχή της. Για παράδειγμα, μπορεί να έρθω να χτυπήσω την πόρτα της, να βγούμε ραντεβού και να μείνουμε σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Ακόμα και με μηνύματα μπορεί να υπάρχει ένα φλερτ, λίγο πιο πικάντικα, λίγο πιο γλυκά, αναλόγως τη φάση. Απλά πράγματα χρειάζονται. Ένα λουλούδι, ένα δώρο.

 

Λένε ότι ο αρχηγός του σπιτιού είναι αυτός που σκοτώνει την κατσαρίδα. Στη δική σας περίπτωση τι ισχύει;

Κοίτα, την κατσαρίδα σίγουρα θα τη σκοτώσω εγώ. Όχι βέβαια ότι θα έχει πρόβλημα και η Σίσσυ. Έχει μια μαγκιά και έναν τσαμπουκά που μου αρέσει. Από εκεί και πέρα έχουμε χωρίσει τις αρμοδιότητες στο σπίτι. Η Σίσσυ θα φροντίσει γι’ αυτά που θα φάμε και θα πιούμε, εγώ μπορεί να πληρώσω τους λογαριασμούς, τα κοινόχρηστα, να φωνάξω τον υδραυλικό, να φτιάξω την πόρτα. Και με τα παιδιά τα πράγματα είναι μοιρασμένα. Εγώ μπορεί να συμμαζεύω πιο πολύ μέσα στο σπίτι, γιατί είμαι τέτοιος τύπος. Ας πούμε με χαλαρώνει πάρα πολύ να πλένω τα πιάτα.

φφφφφφφφφφφφφφφφφ

εεεεεεεεε

ςςςςςςςςςςς

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα