Τη «στόλισε» κανονικότατα η Μελέτη: «Είσαι ένα γουρούνι που χρειάζεσαι λιπόλυση»

Μετά και την σκληρή κριτική της Νάνσυς Νικολαΐδου, η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη ήταν άμεση και άκρως υβριστική. Η δημοσιογράφος που ανήκει στο πάνελ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» έγραψε ένα κείμενο-όλεθρος για τη παρουσιάστρια, που την έριχνε στα «τάρταρα».

 «Μετά την άκρως αποτυχημένη -αχ, συγνώμη, πετυχημένη ήθελα να πω- πορεία της Ελεονώρας Μελέτη στο Epsilon, οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να περάσουν στην τηλε-αντεπίθεση και να διεκδικήσουν σου λέει (από ποιόν, καλέ;) για του χρόνου την εν λόγω παρουσιάστρια. Πού να αφήσουν τέτοιο τηλε-κελεπούρι να πάει χαμένο;

Προφανώς για να πετύχει κανείς μια ακριβοθώρητη μεταγραφή, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει σημειώσει πρώτα πολικά νούμερα τηλεθέασης, με τα οποία αν δεν πάθεις κρυοπαγήματα, μπορείς να… στρώσεις επιδερμίδα και όχι μόνο! Τύφλα να ‘χει η κρυολιπόλυση.

Η Ελεονώρα η… μικρή εξερευνήτρια, λοιπόν, σου λέει μετά το τελευταίο φοβερό τηλεοπτικό «σουξέ» της, βρίσκεται σε στενή επαφή με το κανάλι του Φαλήρου για να αναλάβει την παρουσίαση του νέου σόου που ετοιμάζει για του χρόνου ο Γιώργος Θεοφάνους, το πολυσυζητημένο «Junior Music Stars», έγραψε χαρακτηριστικά η πανελίστρια της εκπομπής του Μένιου Φουρθιώτη.

Με το που το διάβασε αυτό η Ελεονώρα Μελέτη, δεν μπορούσε να το αφήσει έτσι. Την «έσφαξε» κανονικότητα πατώντας πάνω στα κιλά της.

ττττττττττττττττττττ

υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα