Τις άρπαξε ο Ένγκελς από τον Καπίνο

Ξύλο στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Ένγκελς έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο προς τον Στέφανο Καπίνο για τον τρόπο που δέχθηκε τα γκολ από τον Χριστοδουλόπουλο και ο τερματοφύλακας της Εθνικής μας ομάδας δεν άντεξε και χτύπησε τον συμπαίκτη του.

Στην μέση μπήκαν οι ψυχραιμότεροι για να τους χωρίσουν και ο Μοντεστό τα κατάφερε αμέσως, ωστόσο η ζημιά είχε ήδη γίνει. Ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού τιμωρήθηκε αστραπιαία, αλλά ο νεαρός Βέλγος αμυντικός θα κληθεί σε… σιωπηρή απολογία. Σίγουρα… βολεύει η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε, διότι έτσι μπορεί να τιμωρηθεί σιωπηλά, αλλά το να υποβιβαστεί κι αυτός στην δεύτερη ομάδα κι ενώ ακολουθεί το ματς με την Γιουβέντους είναι πρακτικά αδύνατο. Ο Σίλβιο Προτό μπορεί να αντικαταστήσει τον Καπίνο, αλλά στο κέντρο της άμυνας υπάρχει πρόβλημα.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως ο Καπίνο είχε υποπέσει και στο παρελθόν σε μικρότερα πειθαρχικά παραπτώματα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ωστόσο, διαψεύδει το συμβάν για ευνόητους λόγους και αποδίδει την τιμωρία του Στέφανο Καπίνο στις κακές του εμφανίσεις. Πάντως, είναι πιο λογικό να τιμωρείται ένας παίκτης για λίγα νεύρα στα αποδυτήρια που είναι και ανθρώπινο παρά για λάθη εντός του αγωνιστικού χώρου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα