Τις έφαγε για τα καλά ο Μακ Γκρέγκορ

Τι τις ήθελε τις μαγκιές ο Κόνορ Μακ Γκρέγκορ; Δεν ήξερε ότι μπαίνει στο ρινγκ με τον κορυφαίο πυγμάχο όλων των εποχών; Το ότι ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ είναι 40 ετών και έχει αποσυρθεί εδώ και δύο χρόνια δεν θα έπρεπε να τον εφησυχάζει.

Τελικά στην πιο πολύκροτη μονομαχία που έχει στηθεί ποτέ στον πλανήτη, από άποψη εμπορικής προώθησης, ο Μεϊγουέδερ (που πήρε για τον αγώνα 220.000.000 δολάρια) έβγαλε νοκ-άουτ στον δέκατο γύρο τον Μακ Γκρέγκορ (που πήρε 70 εκατομμύρια δολάρια), έναν αθλητή που δεν είναι πυγμάχος, αλλά μεικτών πολεμικών τεχνών.

Δεν ξέρουμε αν ο Ιρλανδός δέχθηκε να μπει σε αυτή την άνιση μάχη επειδή ένιωθε ότι μπορεί να νικήσει ή επειδή ήταν πολλά τα λεφτά. Μάλλον ισχύει το δεύτερο… Κατά τη διάρκεια του αγώνα πολλές φορές έδειχνε έξω από τα νερά του, καθώς μπορούσε μόνο να κάνει πυγμαχία και όχι να χρησιμοποιεί πόδια και αγκώνες.

Πάντως, μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως μπορούσε να συνεχίσει τον αγώνα, καθώς δεν έπεσε κάτω και ο διαιτητής δεν εκτίμησε καλά τις δυνατότητές του, καθώς στο παρελθόν ένας αντίπαλός του παραλίγο να τον… στραγγαλίσει κι όμως εκείνος επέστρεψε και τον νίκησε…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα