Τι γίνεται με τον Κριστιάνο Ρονάλντο;

Το καλοκαίρι τον βλέπαμε σε φωτογραφίες πάνω σε κότερα και στις παραλίες μαζί με την παρέα του και το παιδί του. Στη συνέχεια, ξεκίνησε την προετοιμασία του με τη Ρεάλ και είπαμε «άντε, καιρός ήταν, θέλουμε να τον ξαναδούμε να κεντάει στα γήπεδα»! Μόνο που μάλλον άφησε το… βελόνι του στο Μόντε Κάρλο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα 30 του χρόνια δείχνει πιο βαρύς από ποτέ. Άστοχος στις ευκαιρίες που του δίνονται, εκτός κλίματος σε πολλά ματς και ανίκανος να βγάλει 90λεπτο σε κάποια άλλα. Τόσο στην Ρεάλ Μαδρίτης όσο και στην Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας δείχνει έξω από τα νερά του.

Προφανώς είναι θέμα ημερών να μπει και πάλι στις ράγες, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως ο Ρονάλντο ξεκίνησε έτσι νωθρά, διότι νιώθει ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει περιβάλλον. Οι κακές γλώσσες λένε πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα κάνει μία… φυσιολογική και όχι εξωγήινη χρονιά, προκειμένου να πέσει η τιμή του και να δεχθεί αυτή τη φορά η Ρεάλ να τον παραχωρήσει, όταν θα ξαναέρθουν προτάσεις εκατομμυρίων!

Άλλοι, πάλι, πιστεύουν πως το μεγάλο πρόβλημα του Κριστιάνο είναι ο προπονητής του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ράφα Μπενίτες. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το ενδεχόμενο δεν είναι απίθανο, αφού το καλοκαίρι στην προετοιμασία ο Ρονάλντο συνελήφθη να…  «μουρμουρίζει» με τις εντολές του προπονητή του.

Οι ισορροπίες σε αυτές τις περιπτώσεις είναι λεπτές, αφού εννοείται πως το αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι ο προπονητής, αλλά υπάρχουν και οι παίκτες-εξαίρεση που ο λόγος τους έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από αυτόν του προπονητή τους. Αν συνεχίσει η Ρεάλ να αποδίδει μέτριο ποδόσφαιρο και ο Ρονάλντο να παίζει ως κομπάρσος και όχι ως ο απόλυτος πρωταγωνιστής, τότε θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα