Τι ερευνά η Αστυνομία για τη δολοφονία του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο

Η νεκροτομή, που θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο της Ρόδου, θα δώσει απαντήσεις για τα ακριβή αίτια θανάτου του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο ιατροδικαστής κατέγραψε στην έκθεση του πως το πτώμα του άτυχου νεαρού έχει πολλά μεταθανάτια τραύματα που προκλήθηκαν από το σύρσιμο του σε τραχύ έδαφος.

Την ίδια ώρα, ιδιοκτήτης κοντινού ποιμνιοστασίου, κατέθεσε στις Αρχές πως την προηγούμενη ημέρα από τον εντοπισμό της σορού είχε πάει στο σημείο προκειμένου να μαζέψει γαϊδουράγκαθα για την εργασία του, αλλά δεν είχε δει τίποτα. Άλλωστε, είχαν προηγηθεί έρευνες τόσο από αστυνομικούς, όσο και από κατοίκους του νησιού τις προηγούμενες ημέρες στο σημείο χωρίς να βρεθεί ίχνος που να σχετίζεται με τον 21χρονου φοιτητή. Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. μπαίνουν και τα παπούτσια που εντοπίστηκαν σε εντελώς αντίθετη κατεύθυνση, τα οποία είναι σχεδόν ίδια με αυτά που φορούσε ο Νίκος Χατζηπαύλου.

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε πως ο φοιτητής φαίνεται μεταφέρθηκε από τον ή τους δολοφόνους του στο σημείο που βρέθηκε, μέσα σε… τσουβάλι!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα