Τι θα κάνει με Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ;

Έτοιμοι να υποδεχθούν μία μεγάλη πρόταση για τον κορυφαίο επιθετικό του ελληνικού πρωταθλήματος είναι στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Πρίγιοβιτς έχει μπει στο μάτι αγγλικής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολωνία, οι άνθρωποι της Λέγκια είναι ενημερωμένοι για πρόταση κοντά στα 10.000.000 ευρώ για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς που θα δεχθεί ο ΠΑΟΚ για τον Σέρβο φορ και την ενημέρωση αυτή την έχουν, διότι η συγκεκριμένη ομάδα της Premier League θέλησε να μάθει για το ποσοστό μεταπώλησης (που είναι στο 10%).

Αυτό σημαίνει πως ίσως και οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν ήδη για τις προθέσεις των Βρετανών! Τι θα κάνει σε μία τέτοια περίπτωση ο Ιβάν Σαββίδης; Τα 10.000.000 ευρώ που με λίγες διαπραγματεύσεις μπορεί να φτάσουν τα δώδεκα, είναι τεράστιο ποσό για ελληνική ομάδα, ακόμη κι αν δεν έχει άμεση ανάγκη, όπως ο ΠΑΟΚ. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ πρόσφατα προχώρησε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που σημαίνει πως καλύφθηκε η χασούρα από τη μη συμμετοχή στο Europa League.

Επίσης, υπάρχει μεγάλο πάθος για το πρωτάθλημα που σημαίνει πως προτεραιότητα δεν είναι η… οικονομική άνθηση, αλλά η διατήρηση του δυνατού έμψυχου δυναμικού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα