Τι κατέθεσε η 16χρονη που προσήχθη για την απαγωγή Λεμπιδάκη

«Για την απαγωγή αυτή εγώ έμαθα από την τηλεόραση. Δεν έχω καμία σχέση με αυτή», κατέθεσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας η 16χρονη μαθήτρια που προσήχθη από την ΕΛ.ΑΣ. για την απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Η νεαρή κατέθεσε την Τρίτη στον εισαγγελέα και τα ξημερώματα αφέθηκε ελεύθερη, με περιοριστικούς όρους. «Σχετικά με τον φάκελο που έστειλα στα ΚΤΕΛ, στα Χανιά, ο πατέρας μου, από μια τσάντα μαύρη, έβαλε μια πλαστική τσάντα, νομίζω χρυσαφί χρώμα που είχε μέσα έναν χάρτινο κίτρινο φάκελο. Μου είπε να περπατήσω μέχρι τα ΚΤΕΛ που είναι λίγο πιο πέρα, να πάω εκεί που παραδίδουν τα δέματα και να παραδώσω τον φάκελο. Μάλιστα, μου είπε να είμαι πολύ προσεκτική με τον φάκελο και να μην τον ακουμπήσω καθόλου. Μου είπε να πιάσω μόνο την χρυσαφί τσάντα και να αφήσω τον φάκελο να πέσει στον πάγκο, χωρίς να τον πιάσω», αναφέρει ακόμη η νεαρή κοπέλα, ο πατέρας της οποίας έχει συλληφθεί για την απαγωγή που συγκλόνισε την Ελλάδα.

«Μην αγοράσεις κάρτα εάν το μαγαζί έχει κάμερες»

Συνεχίζοντας την κατάθεση της η 16χρονη πρόσθεσε: «Θέλω να σας πω και κάτι ακόμα που μου προξένησε μεγάλη εντύπωση, δεν θυμάμαι όμως να σας πω πότε ακριβώς έγινε. Μια μέρα, που δεν θυμάμαι πότε, ήρθε ο μπαμπάς μου και μου είπε να πάω μαζί του στη δουλειά. Ο μπαμπάς μου μου είπε ότι ήθελε να πάω εγώ και να αγοράσω μια κάρτα ανανέωσης χρόνου. Για αυτό πριν φτάσουμε στο Σπήλι, σταματήσαμε στο δρόμο σε ένα ψιλικατζίδικο και σε ένα περίπτερο και εγώ πήγα και στα δύο. Πριν πάω όμως, μου ο πατέρας μου είπε να μην αγοράσω την κάρτα αν δω ότι στο μαγαζί είχε κάμερες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα