Τι λέει η γειτόνισσα του σχεδόν τυφλού που βίασε live στο διαδίκτυο 22χρονη φοιτήτρια

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη ο on line βιασμός μιας 22χρονης φοιτήτριας και εθελόντριας του “Βοήθεια στο Σπίτι”, από έναν σχεδόν τυφλό άνδρα στη οδό Όθωνος  64  στη Δάφνη.  Στην υπόθεση αναφέρθηκε η γειτόνισσα και ιδιοκτήτρια του ημιυπογείου που δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα έγιναν στον σπίτι της. 

Τυχαία βρέθηκε με τον σύζυγό της έξω από το διαμέρισμα την ώρα που οι αστυνομικοί έσπαζαν την πόρτα για να μπουν στον χώρο και να σώσουν την κοπέλα από τα χέρια του 53χρονου.

“‘Εχω φρικάρει”

Όπως είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “είδαμε αστυνομικούς που έσπασαν την πόρτα,έτρεχαν να σώσουν την κοπέλα έχω “φρικάρει” δεν μπορώ να το διανοηθώ” που δεν μπορε να πιστέψει πώς ένας άνθρωπος με τέτοιου είδους αναπηρία μπορούσε όχι μόνο να τοποθετήσει αλλά και να χειρίζεται κάμερες για τέτοιους σκοπο

Η Κ. Καρμάτη δήλωσε σοκαρισμένη, είπε πως ο 53χρονος είχε νοικιάσει το διαμέρισμα πριν δυόμισι χρόνια, στα τέλη του 2014. Συμπλήρωσε ωστόσο κάτι που φαίνεται να οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο 53χρονος κάτι έκρυβε.

Όπως είπε από τον καιρό που νοίκιασε στο σπίτι ήταν μόνιμα στο παράθυρο πλάι στην είσοδο, αποτρέποντάς τους ουσιαστικά να μπουν μέσα στο σπίτι. Φαίνεται ότι ο 53χρονος δεν ήθελε οι ιδιοκτήτες του σπιτιού να δουν τις… εγκαταστάσεις που είχε.
Όπως αποκαλύφθηκε είχε εγκαταστήσει κάμερες. Αν και ο ίδιος βάσει πορίσματος ειδικής επιτροπής είναι κατά 95% τυφλός είχε εγκαταστήσει κάμερες στον χώρο. Είχε πολλά σεξουαλικά βοηθήματα και “ομοιώματα”, ενώ κατά την εισβολή των αστυνομικών εντοπίστηκε ως και μια κάμερα την οποία ο δράστης είχε τοποθετήσει στο κεφάλι της κοπέλας.,

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα