Τι ποινή επέβαλλε η δικαστής στον Γιάννη Βαρδή- Χαμός στο δικαστήριο με τη Φιλοθέη

 

Τελειωμό δεν φαίνεται να έχει η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Γιάννη Βαρδή και της χήρας του πατέρα του, παρά την απόφαση του δικαστηρίου που δόθηκε την Τρίτη.Σε δικαστική αίθουσα, δόθηκε χθες συνέχεια στον πόλεμο δηλώσεων που είχε ξεσπάσει μετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή μεταξύ του γιου του Γιάννη και της χήρας του Φιλοθέης Μωβ. Ο νεαρός τραγουδιστής κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση κατ’ εξακολούθηση, έπειτα από μήνυση που είχε υποβάλει η σύζυγος του πατέρα του, μετά και από παράνομη έξωση, πάντα σύμφωνε με την ίδια μετά και την έξωση που της είχε κάνει από το σπίτι που διέμεναν οικογενειακώς στην Παιανία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η διαδικασία αν και  ξεκίνησε κανονικά με την κατάθεση της Φιλοθέης Μωβ, τα πνεύματα «φούντωσαν», αναγκάζοντας την έδρα να αναλάβει χρέη πυροσβέστη ώστε να προλάβει περισσότερες εντάσεις, ζητώντας να σεβαστούν τη μνήμη του τραγουδιστή.

Μέχρι και τον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή που «θα βλέπει τώρα από πάνω την γυναίκα και τον γιο του να τσακώνονται» επικαλέστηκαν πρόεδρος και εισαγγελέας, στην προσπάθειά τους να «συνεφέρουν» τις δυο πλευρές.

Ωστόσο, η αναζήτηση εξωδικαστικής επίλυσης της διαφοράς στη μνήμη του Αντώνη Βαρδή, όπως ζήτησαν οι δικαστές, οδήγησε τους εμπλεκόμενους έξω από την αίθουσα. Έπειτα από 1,5 ώρα, επέστρεψαν με τον Γιάννη Βαρδή να έχει υπογράψει έγγραφο με το οποίο ζητούσε συγνώμη από τη μηνύτρια αν την προσέβαλε χωρίς της θέλησή του.

Καμία από τις δύο πλευρές δεν έφυγε ικανοποιημένη από την εξέλιξη του δικαστηρίου, που σύμφωνα με όσους άκουσαν τη Φιλοθέη να φωνάζει στον Γιάννη Βαρδή, του απαιτούσε να της ζητήσει δημόσια συγγνώμη μέσα από το προφίλ του, κάτι που αρνήθηκε κατηγορηματικά εκείνος να κάνει.

«Στη χθεσινή δίκη ο Γιάννης Βαρδής μου ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις του το Μάιο του 2016 στις τηλεοπτικές εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και του Θέμου Αναστασιάδη και στο περιοδικό DOWN TOWN που έθιξε με οποιοδήποτε τρόπο την τιμή και την υπόληψή μου ως ανθρώπου, συζύγου και χήρας του Αντώνη Βαρδή και ως μητέρας, δηλώνοντάς μου ότι με σέβεται και με υπολήπτεται ως άνθρωπο, σύζυγο και χήρα του πατέρα του και ως μητέρα και δεν αμφισβητεί την ηθική και κοινωνική μου αξία.
Κατόπιν αυτού ανακάλεσα τη μήνυσή μου για συκοφαντική δυσφήμηση, ο Γιάννης Βαρδής αποδέχθηκε την ανάκλησή μου και σταμάτησε η διαδικασία της δίκης.
Ένας κύκλος πόνου έληξε για μένα, νομίζω με τον καλύτερο τρόπο καθώς δικαιώθηκα ηθικά ελπίζοντας ότι η συγνώμη αυτή εκφράζει τη πραγματική του μεταμέλεια και δεν δόθηκε προσχηματικά στην αίθουσα ενός δικαστηρίου. Άλλωστε δεν λες συγνώμη για να αποφύγεις την μπόρα αλλά επειδή αυτό προστάζει η ηθική και αναλαμβάνεις την όποια ευθύνη σου αναλογεί.
Προχωράμε μπροστά προσπαθώντας να υπερασπιζόμαστε τις αρχές και τις αξίες μας, να σεβόμαστε τις παρακαταθήκες όσων δικών μας προσώπων έφυγαν από τη ζωή, διδασκόμενοι από το παρελθόν, με την ελπίδα να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι!
Ευχαριστώ την Ελληνική Δικαιοσύνη, το δικηγόρο μου Κύριο Μιχάλη Μ., τη δικηγόρο μου και αδελφική μου φίλη Ειρήνη Τσεπετάκη Irene Tsepetaki , τους αληθινούς φίλους «μας» που στάθηκαν βράχοι δίπλα μου σε όλα τα δύσκολα, τη μεγάλη μου οικογένεια τους «άλλους ανθρώπους» , τους ανθρώπους που με αγαπάνε και μου έδωσαν δύναμη…» έγραψε στο Facebook το πρωί της Τετάρτης η Φιλοθέη Μωβ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα