«Τι της ήρθε της κυρίας αυτής;»: Η Πάολα ρίχνει λάδι στη «φωτιά» της κόντρας με τη Βιτάλη

 

Σάλο είχαν προκαλέσει πριν λίγο καιρό οι απόψεις της Ελένης Βιτάλη για την Πάολα, που δεν μίλησε και με τα πιο κολακευτικά λόγια για τη νεαρή συνάδελφό της.

Η Πάολα που τόσο καιρό είχε σιωπήσει, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Όλα καλά» δεν δίστασε να απαντήσει για πρώτη φορά στην Ελένη Βιτάλη.

«Τι να πω τώρα; Της ήρθε της κυρίας αυτής, της Ελένης Βιτάλη, της αγαπημένης μου καλλιτέχνιδας τόσα χρόνια, να πει αυτό. Τώρα μου λέτε ότι είπε κάτι άλλο. Εντάξει, δεν γίνεται τώρα να απολογηθώ εγώ για την Ελένη Βιτάλη, μόνη της είπε και το ένα και το άλλο. Και για μένα μπορεί να υπάρχουν καλλιτέχνες που να μην μου αρέσουν, δεν μπορώ να εκφραστώ έτσι, γιατί να πω την άποψή μου δημόσια; Θα την πω στους φίλους μου», είπε μεταξύ άλλων η Πάολα.

Μάλιστα δεν έκρυψε και το παράπονό της για την  Ελένη Βιτάλη: «Εγώ αυτή την καλλιτέχνιδα τη θαύμαζα από παιδί, την αγαπούσα από παιδί. Όποτε με ρωτούσαν μιλούσα μόνο γι’ αυτή. Ένας δεν της είπε ότι αυτό το παιδί μιλάει με τόσο όμορφα λόγια γι’ αυτή; Είμαι τόσο μικρότερη από αυτήν σε όλους τους τομείς. Πρέπει να πεις “να ‘ναι καλά όλα τα παιδιά. Προχωρήστε!”. Αυτό θα έλεγα εγώ στη θέση της».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα