Τι τρέχει με τον Μπέκαμ;

 

Οι συνταρακτικές αποκαλύψεις που αφορούν στον μαγικό, αλλά παράλληλα, όπως αποδεικνύεται, και σκοτεινό κόσμο του ποδοσφαίρου συνεχίζονται με τη μορφή χιονοστιβάδας.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ντέιβιντ Μπέκαμ να βρεθεί στο στόχαστρο της έρευνας των δώδεκα μεγάλων ευρωπαϊκών ΜΜΕ, τα οποία με τη βοήθεια της ιστοσελίδας «Football Leaks» έφεραν στην επιφάνεια το μεγάλο σκάνδαλο φοροδιαφυγής.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, ο ρόλος του Άγγλου παλαίμαχου άσου στη Unicef είναι αρκετά σκιώδης. Παρ’ ότι είναι πρέσβης απ’ το 2005, αρνείται συστηματικά να προσφέρει χρήματα στον οργανισμό, ενώ αρκετές φορές παρουσιάζει αλαζονική συμπεριφορά που δεν συνάδει με το προφίλ της θέσης του.

Μάλιστα, η γαλλική ιστοσελίδα «mediapart.fr» αποκαλύπτει μία ιδιωτική συνομιλία του Μπέκαμ με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Doeyn Sports, Σάιμον Ολιβέιρα, κατά την οποία ο πρώην μεσοεπιθετικός των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να δωρίσει τα χρήματα που θα του δοθούν από μία τελετή απονομής στη Σανγκάη στη Unicef.

«Να δώσω αυτό το εκατομμύριο σε αυτόν τον οργανισμό είναι σαν να δίνω τα δικά μου χρήματα. Αν δεν υπήρχε αυτό το ίδρυμα (σ.σ. εννοεί το ίδρυμα το με το όνομά του) τότε τα χρήματα θα ήταν δικά μου. Αυτά τα γ@@@@@α λεφτά είναι δικά μου» ήταν τα λεγόμενά του!

Μερικές ώρες αργότερα, πάντως, ήρθε η απάντηση του Άγγλου σούπερ σταρ στα παραπάνω δημοσιεύματα τα οποία δίνουν στοιχεία για τις σχέσεις του με τη Unicef και παρουσιάζουν μια τελείως διαφορετική εικόνα του. Όπως τόνισε ο εκπρόσωπός του τα στοιχεία αυτά είναι προϊόν mail που έχουν υποκλαπεί και παραποιηθεί από χάκερ.

Μάλιστα επισημαίνει ότι οι σχέσεις της Unicef με τον Μπέκαμ είναι εξαιρετικές με τον παίκτη μέσω του ιδρύματος του να έχει προσφέρει αρκετά χρήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα