Τον… βούλιαξε με τριάρα!

Τι κι αν άλλαξε προπονητή; Άσπρη… μέρα δεν είδε ο Πλατανιάς, που ηττήθηκε με 3-0 στα Χανιά από τον Αστέρα Τρίπολης στο ντεμπούτο του Χοσέ Μανουέλ Ρόκα στον πάγκο του και εξακολουθεί να απειλείται σοβαρά με υποβιβασμό.

Από την άλλη πλευρά οι Αρκάδες ευτύχησαν να αιφνιδιάσουν τους αντιπάλους τους και με γκολ σε καίρια χρονικά σημεία κατέκτησαν το πολύτιμο τρίποντο.

Το ματς… στράβωσε από νωρίς για τους Κρητικούς, καθώς στο 12ο λεπτό ο Τόνσο έβγαλε υποδειγματική ασίστ στον Γκοντό, ο οποίος δεν δυσκολεύθηκε να πλασάρει τον Κοκκαλά για το 0-1.

Η ομάδα της Τρίπολης σκόραρε ξανά σε… κομβικό χρονικά σημείο και πιο συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Στο 45’ + 2’ ο Πασαλίδης σημείωσε με κεφαλιά το 0-2, έπειτα από φάουλ του Καλτσά και ο Αστέρας απέκτησε σημαντικό προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος ο Πλατανιάς ρίσκαρε αναγκαστικά αλλά το άγχος δεν του επέτρεψε να σκοράρει. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ένα ακόμα γκολ στο 72’, όταν ο Μπούτνικ αιφνιδιάστηκε από την προσποίηση του Μανιά και έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 0-3.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χοσέ Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Βάντερσον, Αγγελόπουλος (46′ Ντεβέσα), Κοροβέσης, Στάθης, Πατράλης, Δημούτσος (81′ Στανισάβλιεβιτς), Μπούντνικ, Ενσικουλού (73′ Γκρζέλτσακ), Ντικαμονά, Στάμου.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης,  Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς (82′ Τσουκαλάς), Τόνσο (89′ Σελίν), Γκοντό (69′ Μανιάς), Τσιλιανίδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα