«Τον δίνουμε με 30 εκατομμύρια…»!

Στα… 30 εκατομμύρια ευρώ όρισε τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού για την ενδεχόμενη παραχώρηση του Αρτούρ Μαζουακού, τουλάχιστον την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο Κριστιάν Καρεμπέ, «απαντώντας» στα σενάρια περί του ενδιαφέροντος από τη Γιουβέντους!

Ο Γάλλος σύμβουλος των «ερυθρόλευκων» θέλησε να καταστήσει σαφές πως η ομάδα του Πειραιά δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Μαζουακού πριν το καλοκαίρι, καθώς θεωρείται σημαντικός παίκτης της νέας γενιάς των Γάλλων παικτών και κρίσιμος για τα πλάνα της ομάδας την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι δηλώσεις του Καρεμπέ έγιναν με αφορμή τα νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους. Ο Γάλλος τοποθέτησε τον Μαζουακού στο ίδιο επίπεδο με τους Πογκμπά και Βαράν, γεγονός που αναδεικνύει τις προθέσεις των «ερυθρόλευκων» για τον παίκτη. Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο στρατηγικός σύμβουλος των πρωταθλητών Ελλάδος:

«Ο Αρτούρ Μαζουακού είναι μέλος της γενιάς των Πογκμπά και Βαράν και είναι σίγουρα ένας παίκτης που απασχολεί τη μισή Ευρώπη. Στις προθέσεις μας είναι να τον κρατήσουμε τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Με 30 εκατομμύρια ευρώ μπορεί να τον δίναμε και να παίρναμε πέντε ή έξι παίκτες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα