Τον Δεκέμβριο θα διεξαχθεί το 40o Διεθνές Grand Prix Μαρία Κάλλας στο ίδρυμα Νιάρχου

Το 40o Διεθνές Grand Prix Μαρία Κάλλας στην όπερα, θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο 2017, σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή, υπό την αιγίδα και με την υποστήριξη των υπουργείων Πολιτισμού και Οικονομίας και Ανάπτυξης.

 Η απόλυτη ντίβα της όπερας έφυγε από κοντά μας πριν από 40 χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 1977, και αποτελεί διαχρονικά σημείο αναφοράς, μνήμης και τιμής για κάθε Έλληνα.

 Ο διεθνής θεσμός του Grand Prix που φέρει το όνομά της, διαθέτει παγκόσμιο κύρος, αναγνώριση και λάμψη. Ιδρύθηκε από την αρχιμουσικό Λούλη Ψυχούλη και την πιανίστα Άννα Κουκουράκη κι εφέτος θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2017, στην Εθνική Λυρική Σκηνή στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος, ανεξαρτήτως εθνικότητας, τραγουδίστριες έως και 31 χρόνων και τραγουδιστές έως και 33 χρόνων.

 Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να βρουν τους όρους συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό στην επίσημη ιστοσελίδα http://www.grandprixmariacallas.com καθώς και στην ιστοσελίδα του ATHENAEUM http://www.athenaeum.com.gr

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα