Τον κράτησε με 350 εκατομμύρια!

Το αστρονομικό ποσό των 350 εκατομμυρίων ευρώ θα ξοδέψει η Μπαρτσελόνα μέχρι το 2021 για να κρατήσει δικό της τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «Μπλαουγκράνα» που έχει ισχύ και για τις 3 επόμενες σεζόν.

Οι… σειρήνες που ηχούσαν από το Μάντσεστερ και η σφοδρή επιθυμία του Πεπ Γκουαρδιόλα να… κλέψει τον Αργεντίνο σούπερ σταρ έκαμψαν τις όποιες αντιρρήσεις υπήρχαν περί του οικονομικού στην Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί προσέφεραν 100 εκατομμύρια στο αγαπημένο τους παιδί σαν πριμ ανανέωσης συμβολαίου, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα ξεπερνούν τα 70 εκατομμύρια μικτά, δηλαδή στον ίδιο θα μένουν καθαρά περίπου 40. Σε αυτά δεν υπολογίζονται τα έσοδα από την εκμετάλλευση της εικόνας του, που θα εισπράττει στο 100%, όπως και ορισμένα άλλα μπόνους που έχουν να κάνουν με την κατάκτηση τίτλων.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά την ανανέωση του συμβολαίου του ο Μέσι θα παίρνει σχεδόν τα διπλάσια από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος αμείβεται με 21 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα