Τον «ξέρανε» και κράτησε τη θέση του!

Έκανε τον Αλέξη Κούγια να αισθάνεται καμιά 15αριά πόντους ψηλότερος ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο Μακεδόνας προπονητής χάρη στην εξαιρετική αγωνιστική και ψυχολογική προετοιμασία των παικτών του, οδήγησε τη Λάρισα στη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με 1-0 στο AELFC Arena και προφανώς άλλαξε το κλίμα υπέρ του, μία μόλις εβδομάδα μετά την ήττα με τα χέρια κάτω στην Κέρκυρα και δύο εβδομάδες μετά την αναμπουμπούλα της πρεμιέρας…

Αγωνιστικά προετοίμασε καλά την ΑΕΛ, διότι εγκλώβισε το 4-4-2 του Ολυμπιακού σε ένα ανορθόδοξο τρόπο παιχνιδιού. Ψυχολογικά την προετοίμασε ακόμη καλύτερα, διότι οι «βυσσινί» ποδοσφαιριστές μετά το 80’, αντί να κλειστούν για να πάρουν το βαθμό, βγήκαν μπροστά για να κερδίσουν άλλους δύο και επιβραβεύτηκαν τόσοι εκείνοι με το θάρρος τους όσο και ο κόουτς με το θράσος του να δώσει επιθετική εντολή.

Η ΑΕΛ είναι σίγουρο πως μετά από αυτό το αποτέλεσμα θα πάρει ώθηση, σε ένα πρωτάθλημα, άλλωστε, που ο καθένας μπορεί να βγει πέμπτος και να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, πόσο μάλιστα αν διαθέτει έδρα και φανέλα. Η ΑΕΛ υπολείπεται σε εμπειρία, αλλά έχει τα φόντα και τον ενθουσιασμό τουλάχιστον να μην βρεθεί στο κάτω μισό της βαθμολογίας. Με τον Αναστασιάδη πιο σίγουρο πλέον στον πάγκο του και τους παίκτες γεμάτους αυτοπεποίθηση όλα μπορούν να συμβούν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα