Τουντόρ: Η ομάδα έχει πάθει ψυχολογικό μπλοκάρισμα

Για την πορεία της ομάδας και το επεισόδιο με τον Μπερμπάτοφ μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τουντόρ, λέγοντας πως υπάρχει ψυχολογικό μπλοκάρισμα, ενώ για το συμβάν με τον Βούλγαρο επιθετικό, το χρέωσε στην κακή στιγμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη προπονητή στην κάμερα της NOVA:
Στο Europa League ήμασταν άτυχοι στην κλήρωση. Η Γκαμπάλα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό, τύχαμε με την Κρασνοντάρ που είναι καλή ομάδα και την Ντόρτμουντ. Κοιτάμε το μέλλον. Είδα σημαντικά πράγματα στο ματς με την Γκαμπάλα. Ανυπομονώ για το επόμενο ματς με την Καλλονή. Με την Γκαμπάλα μου άρεσε η αυτοθυσία, τα τρεξίματα, το κουράγιο και η ψυχολογία. Κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε και την Δευτέρα περιμένω να σκοράρουμε.

Υπάρχει ψυχολογικό μπλοκάρισμα στην ομάδα. Πρέπει να δούμε το κομμάτι των χαμένων ευκαιρία, Με τον Παναθηναϊκό με τις πρώτες ευκαιρίες, πετύχαμε γκολ. Αυτό με την Γκαμπάλα δεν το κάναμε. Τα στοιχεία που δουλέψαμε πάντως βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να σκοράρεις για να κερδίσεις.

Το θέμα με τον Κλάους ήταν θετικό και ωραίο αστείο που κάναμε στην ομάδα. Στην περίπτωση του Μπερμπάτοφ, ξέρουμε πως οι παίκτες λειτουργούν κάπως εγωιστικά και σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους εκείνη την στιγμή. Βέβαια στην πορεία καταλαβαίνουν πως ο προπονητής έχει να αντιμετωπίσει 11 παίκτες και όχι μόνο έναν. Αυτό που έγινε, ανήκει στο παρελθόν. Ο Μπερμπάτοφ είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και θα συνεχίσει να είναι για την διάρκεια της σεζόν. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Δεν δίνω μεγάλη σημασία σε αυτό που έγινε.

Η Καλλονή είναι ομάδα έδρας που είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Εμείς επικεντρωνόμαστε στην δική μας εμφάνιση για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα