Τους άφησε με ανοιχτό το στόμα (Video)

 

Είναι ο πιο φανταχτερός αγώνας επίδειξης όλων των σπορ. Το All-Star Game των κορυφαίων παικτών του NBA διεξάγεται κάθε χρόνο από το 1951 (με μία εξαίρεση το 1999) και συγκεντρώνει πάνω του όλα τα βλέμματα των φαν του μπάσκετ.

Αυτή τη φορά, συγκέντρωσε λίγα παραπάνω από Ελλάδα μεριά, διότι αγωνιζόταν ένας δικός μας, ο Γιάννης Αντετοκούμπο, και απ’ ότι φαίνεται θα τον δούμε και στο μέλλον. Στο μεγάλο αυτό παιχνίδι o Γιάνναρος ήταν πρωταγωνιστής – πως θα μπορούσε να μην είναι – όχι επειδή έβαλε 30 πόντους (πρώτος σκόρερ των ηττημένων της Ανατολής), αλλά επειδή πέτυχε τα θεαματικότερα καλάθια του αγώνα (καρφώματα χωρίς άμυνες βέβαια) και επειδή ανάγκαζε τους αντιπάλους να προβαίνουν σε απίθανους μορφασμούς και να… ξαπλώνουν για να τον αποφύγουν.

Το τελικό 192-182 υπέρ της Δύσης αποδεικνύει πως ήταν ένα 48λεπτο χωρίς άμυνες. Οι 374 πόντοι αποτελούν νέο ρεκόρ συγκομιδής πόντων, ενώ ο Γιάννης κατάφερε κάποια ρεκόρ με την εμφάνισή του.

Είχε 14/17 σουτ, που είναι τα περισσότερα εύστοχα για παίκτη που παίζει για πρώτη φορά σε All Star Game, αλλά και για Ευρωπαίο καλαθοσφαιριστή. Επίσης, οι 30 πόντοι είναι ρεκόρ για παίκτη των Bucks, όπως επίσης και για παίκτη από την Ευρώπη.

Δείτε τα 14 καλάθια (σχεδόν όλα καρφώματα) του Γιάννη, ο οποίος είχε και δύο βολές σε ένα από τα ελάχιστα φάουλ που υποδείχθηκαν:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα