Τους διχάζει η… οσμή των εκλογών στην ατμόσφαιρα

Με την ατμόσφαιρα να μυρίζει… πρόωρες εκλογές, μόνο έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός ότι κορυφαία στελέχη των δύο κυβερνητικών εταίρων έχουν βγάλει τα… όπλα και ανταλλάσσουν πυρά.

Την αρχή, για σήμερα, έκανε ο λαλίστατος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έριξε ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ για τη μη υλοποίηση της συμφωνίας για τη ρύθμιση των 100 δόσεων.

Μιλώντας στον τ/σ Mega, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναλλάξει ο νόμος για τις 100 δόσεις» ενώ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ που «δεν υλοποιήσαμε τη συμφωνία» και τώρα μας πιέζει η τρόικα, λέγοντας ότι το ΠΑΣΟΚ «φταίει σε μεγάλο βαθμό». Μάλιστα, ανέφερε ότι η τρόικα εκμεταλλεύεται την πολιτική αναταραχή προκειμένου να πείσει την κυβέρνηση.

«Προφανώς η τρόικα συνυπολογίζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, εκμεταλλεύεται αυτή την πολιτική αναταραχή για να πιέζει την κυβέρνηση», σημείωσε ο «γαλάζιος» βουλευτής και πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πολλά από αυτά που ζητούν τώρα είναι εντελώς παράλογα».

Απάντηση μέσω Facebook

Λίγη ώρα αργότερα και μέσω του Facebook, ήρθε η… πληρωμένη απάντησε στα από τον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος, Δημήτρη Καρύδη.

«Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ κ. Γεωργιάδης παρουσιάζεται στα κανάλια ως αυτόκλητος υπερασπιστής της τρόικα κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ γιατί αντιδρά στην μείωση των κύριων συντάξεων, στην απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων και στην αύξηση του ΦΠΑ στα τρόφιμα. Ο κ. Γεωργιάδης ζητάει να κατεβάσουμε τα παντελόνια σε παράλογες απαιτήσεις», αναφέρει ο κ. Καρύδης.

«Επιτέλους ας τον μαζέψει κάποιος από το κόμμα του, γιατί υπονομεύει ευθέως τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Τελικά είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ή της τρόικα;», καταλήγει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα