Το άγνωστο συμφωνητικό που υπέγραψαν οι παίκτες του Survivor: Τραυματισμός,θάνατος κ.α

Όχι  ένα αλλά δύο συμφωνητικά φέρεται πώς είχαν υπογράψει πριν φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες του Survivor. Το πρώτο αφορούσε τους γενικούς όρους συμμετοχής ενώ το δεύτερο ήταν πιο εξειδικευμένο αναφορικά σε τραυματισμούς, αποχωρήσεις ακόμα και θάνατο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», στο δεύτερο συμφωνητικό, όλοι οι συμμετέχοντες υπέγραψαν για το ποσό που θα λαμβάνουν, τις εμφανίσεις που υποχρεούνται να κάνουν, και τις αποζημιώσεις που θα ληφθούν σε περιπτώσεις τραυματισμών.

Υπάρχει μία παράγραφος που αναφέρει ότι οι παίκτες είναι ασφαλισμένοι σε ασφαλιστική πρώτης γραμμής σε περίπτωση τραυματισμού, ακόμη και θανάτου.

Όσον καιρό είναι μέσα στο παιχνίδι, θεωρούνται «κτήμα» της εταιρείας παραγωγής, έτσι λοιπόν η εταιρεία αποζημιώνεται αν χάσει παίκτη που θεωρείται φαβορί! Κατ’ επέκταση θα πρέπει να αποζημιωθούν και οι άμεσα εμπλεκόμενοι, ωστόσο το όνομα της ασφαλιστικής δεν αναφέρεται πουθενά.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», Ανθή Βούλγαρη, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η εταιρεία παραγωγής θα αποζημιώθηκε και για την αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά, που θεωρείτο σημαντική παίκτρια για αυτούς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα