Συνεχίζει στην ίδια γραμμή ο Μελάς για την προεδρική εκλογή

Το ίδιο τροπάριο συνεχίζει ο Παναγιώτης Μελάς σχετικά  με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. “Θα ψηφίσω και αντίθετα από την κομματική γραμμή” τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ. 
«Αν είναι να ψηφίσω κάτι καλό για το λαό, θα ψηφίσω και αντίθετα από την κομματική γραμμή και δεν έχω πρόβλημα να φύγω, όπως έφυγα από τη Ν.Δ», ξεκαθάρισε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον Βήμα FM.
Ο κ. Μελάς ξεκαθάρισε ότι η απόφασή του θα εξαρτηθεί από τη μελέτη που θα κάνει μέχρι τότε για το τι θα είναι για το καλό του λαού και ξεκαθάρισε ότι δεν δεσμεύεται από κομματικές γραμμές.
Μιλώντας για το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε «Όταν λένε για ιδεολογική ταυτότητα, δεν έχουμε την ίδια με τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ και είναι γεγονός ότι θα υπήρχαν αντιρρήσεις και διαφορετικές απόψεις σε πολλά θέματα. Γι’ αυτό σας λέω, γι’ αυτές τις κόκκινες γραμμές που λέει ο Πάνος Καμμένος, να τις κάνουμε πράξη. Να τις υπογράψουμε.

«Δεν αφορούν εμένα οι αποκεφαλισμοί»

Τέλος αναφερόμενος για το αν τα λεγόμενα Καμμένου περί «αποκεφαλισμών», τον αφορούν προσωπικά, τόνισε ότι «Τον είχα ρωτήσει και μου είχε πει ότι δεν αφορά τίποτε εμένα, ούτε οι αποκεφαλισμοί ή τα μαξιλάρια. Εγώ λοιπόν το λέω ξεκάθαρα: λειτουργώ κατά συνείδηση και για το καλό του λαού θα κάνω ό,τι θα κάνω. Άμα είναι για το καλό του, θα ψηφίσω (Πρόεδρο). Αν δεν είναι, δεν θα ψηφίσω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα