Το απίστευτο «άδειασμα» της Μαγγίρα στη Μανωλίδου

 

Μια κόντρα φαίνεται να είχε ξεσπάσει πριν από καιρό όταν η Ματθίλδη Μαγγίρα αντικαταστήθηκε στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» από την Ευγενία Μανωλίδου.

Οι δυο γυναίκες μέσα από τις συνεντεύξεις τους, είχαν εκφράσει μία έντονη πικρία, και πολλοί έκαναν λόγο για «κρυφό» μίσος. Η Ευγενία Μανωλίδου μάλιστα είχε πάει τότε καλεσμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου  και είχε αποκαλύψει ότι είναι τσακωμένες και ότι την κατηγορεί παντού. Η Ματθίλδη Μαγγίρα, σε συνέντευξή της στο You, «άδειασε» τη μαέστρο και σύζυγο του Άδωνι Γεωργιάδη και την «κάρφωσε» για τη ψεύτικη τακτική της.

 

Σε κάθε τηλεοπτική σου συμμετοχή κατά έναν περίεργο τρόπο πάντα κάποιος δημιουργεί κόντρα. Γιατί συμβαίνει αυτό;
«Εγώ δεν τσακώνομαι με κανέναν και δεν πιστεύω στον ανταγωνισμό. O ουρανός, αγάπη μου, χωράει πολλά αστέρια. Και στην τελική χτυπάνε πάντα το δέντρο με τους πολλούς καρπούς.»

Με την Ευγενία Μανωλίδου τι έγινε τελικά;
«Είχε βγει η Μανωλίδου στην Τατιάνα και είχε πει ότι την κατηγορούσα. Πήγα και την έπιασα και της είπα: «Τι αρνητικά πράγματα έχω πει για σένα;» Και μου απαντάει: «Κουκουβάουνες! Ίντριγκα δεν θέλουν τα κανάλια; Αυτό θα τους δώσω». Την παραδέχτηκα, γιατί ξέρει και παίζει το παιχνίδι τους. Επιλογή της, εγώ δεν θα το έκανα.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα