Το απίστευτο ΑΔΕΙΑΣΜΑ της Μελίνας Μακρή στους «Vegas»- Ποια καλλονή παίρνει τη θέση της

 

Η ανακοίνωση πριν λίγο καιρό της πρωταγωνίστριας των «Vegas» ότι αποχωρεί από το συγκρότημα, θέλοντας να κάνει σόλο καριέρα, προκάλεσε στεναχώρια αλλά και πολλά ερωτηματικά στους θαυμαστές τους. Τι είναι όμως αυτό που την ώθησε να πάρει μία τέτοια απόφαση. Μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, όλα αυτά που εξομολογήθηκε για το συγκρότημα, δεν ήταν και ότι καλύτερο.

«Ένιωσα ότι έκλεισε ο κύκλος των Vegas. Όλες οι συνεργασίες κάνουν κύκλους. Θεωρώ ότι δεν με εκφράζει εκατό τις εκατό, οπότε σκέφτηκα να ακολούθησε με πολύ πάθος κάτι που με εκφράζει εκατό τις εκατό σε αυτή τη δεδομένη στιγμή, και ξέρω ότι είναι το έντεχνο αυτό. Έχω μεγάλη αγάπη για αυτή τη μουσική. Πάντα είχα’’, δήλωσε η ίδια. Λίγο αργότερα αποκάλυψε ότι η ποπ προέκυψε συγκυριακά. Όταν ρωτήθηκε τι ήταν αυτό που δεν την εξέφραζε είπε: ‘‘Το είδος της μουσική και το styling» . To όνειρο της τραγουδίστριας τέλος, είναι να συνεργαστεί με την Γλυκερία, της οποίας έχει γράψει και τραγούδι με τον σύζυγο της όπως δήλωσε.

 

Φυσικά και οι Vegas δεν θα μπορούσαν να μείνουν χωρίς γυναικεία παρουσία, και αυτή είναι η Κατερίνα. Ένα φρέσκο και πολλά υποσχόμενο κορίτσι που είχε κάνει το πέρασμά της και από το Greek Idol.

ggggggggggggg

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα