Το βιολί του ο Γιάννης, ξεπουπούλιασε τους Πελεκάνους

Φανταστικός ο Γιάννης Αντετοκούμπο στη νίκη των Bucks επί των New Orleans Pelicans! Αυτή τη φορά η «γεμάτη» παρουσία του Έλληνα σταρ συνοδεύτηκε και με μεγάλο «διπλό» της ομάδας του με σκορ 117-113, ενώ ο Γιάννης ήταν αυτός που πέτυχε το καθοριστικό τρίποντο που έκρινε το ματς και που σίγουρα θα του τονώσει το ηθικό εν’ όψει συνέχειας

Ο Γιάνναρος προσέγγισε το μέσο όρων των πόντων του, έφτασε τους 24, και το έκανε και με καλά ποσοστά ευστοχίας, 9/13 δίποντα και 3/4 βολές. Εκεί που ήταν άστοχος ήταν στα τρίποντα, με 1/6, αλλά αυτό το ένα ήταν το αποφασιστικό, διότι αύξησε τη διαφορά στους 5 πόντους, 1:35 πριν από τη λήξη!

Ο Αντετοκούμπο έκανε νταμπλ-νταμπλ αφού πέραν των πόντων είχε και 10 ριμπάουντ, πλησίασε και το τριπλ-νταμπλ αφού μοίρασε και 7 ασίστ, ενώ είχε δύο τάπες και ένα κλέψιμο, αλλά και ένα σημαντικό καλάθι πριν το τρίποντο στο τέλος με το οποίο «καθάρισε» το ματς! Είναι ξεκάθαρο πως όταν θα έχει ενέργεια θα είναι ασταμάτητος, αφού μόνο στο Detroit δεν είχε καλή απόδοση, προερχόμενος από παιχνίδι και ταξίδι το προηγούμενο 24ωρο. Ο Άντονι Ντέιβις των Pelicans… περιορίστηκε στους 35 πόντους και 15 ριμπάουντ, αλλά δεν έφταναν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα