Το γνωστό χούφτωμα γίνεται οδηγός πρόληψης! (video)

Ισπανικό πρωτάθλημα, σεζόν 1991-92 και ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι της Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να περιορίσει τον Κάρλος Βαλντεράμα της Βαγιαδολίδ. Ο Κολομβιανός μέσος έχει εκνευριστεί από τον τρόπο που τον «παίζει» ο σκληροτράχηλος Κροάτης και σε μία στημένη φάση του φωνάζει: «Τι θα γίνει; Θα με πιάσεις πάλι; Ε; Θα με πιάσεις;».

Ο Προσινέτσκι, ωστόσο, δεν γνωρίζει γρι ισπανικά και δεν καταλαβαίνει τι του λέει ο Κολομβιανός, μόνο που τότε δίπλα στον Βαλντεράμα στέκεται ο Μίτσελ. Ο Μαδριλένος για… χαβαλέ, πιάνει τα γεννητικά όργανα του έκπληκτου αντιπάλου του! «Σε έπιασα εγώ, οκ;», τον ρωτάει με ιλαρή διάθεση και κάπως έτσι καταγράφηκε ένα από τα ιστορικότερα χουφτώματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου!

Σχεδόν 26 χρόνια μετά, η φάση αυτή μετατρέπεται σε ιατρικό οδηγό! Όσο απίθανο κι ακούγεται, ο Κάρλος Βαλεντράμα ηγείται καμπάνιας υπέρ της πρόληψης του καρκίνου των όρχεων. «Μίτσελ, σε ευχαριστώ που μου έπιασες τους όρχεις» είναι ο τίτλος της καμπάνιας και ο πρώην Κολομβιανός ποδοσφαιριστής εξηγεί σε βίντεο πως μπορεί ένας άνδρας να ψηλαφίσει μόνος του τα γεννητικά του όργανα για να διαπιστώσει αν υπάρχει κάτι ανησυχητικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα