Το δώρο που έκανε ο Θεός στον Σέρχιο!

Με μία εκπληκτική φράση επέλεξε να περιγράψει τους λόγους που τον ώθησαν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδος, ο «El mago» Σέρχιο Μαρκαριάν!

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του «Ovation», αναλύοντας τους τρεις λόγους θέλησε να δουλέψει με την ελληνική Ομοσπονδία, καταλήγοντας πως η πρόταση αυτή, ήταν ένα… δώρο του Θεού προς το ίδιο! Αναλυτικά όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός:

«Γιατί επέλεξα να αναλάβω την Εθνική Ελλάδος; Πρώτον, επειδή αγαπώ την Ελλάδα όπου έχω δουλέψει παλιότερα, ξέρω το ποδόσφαιρό της και όλοι εκεί μού είχαν φερθεί πολύ καλά. Εκτός αυτού, για οποιονδήποτε προπονητή είναι μεγάλη τιμή να κατευθύνει την εθνική ομάδα μιας χώρας και τρίτον, επειδή είναι μια σημαντική οικονομική συμφωνία για μένα. Όλα αυτά για μένα είναι ένα δώρο που μου έκανε ο Θεός.

Ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν το κλειδί. Τον είχα ως ποδοσφαιριστή στον Παναθηναϊκό και σήμερα είναι αθλητικός διευθυντής της ομοσπονδίας. Προφανώς δεν θα είχε γίνει κάτι χωρίς τη δική του υποστήριξη και την τελική σύστασή του. Κάθε δουλειά είναι μια πρόκληση. Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, η φιλοδοξία είναι αυτή τη στιγμή στο μηδέν. Δεν υπάρχει αυτοπεποίθηση, μόνο μια μικρή ελπίδα. Θέλουμε να αντιστρέψουμε αυτήν την κατάσταση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα