Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί!

Είναι φορές που τα λόγια χάνουν τη σημασία τους. Υπάρχουν γεγονότα και στιγμές που δεν χρίζουν περιγραφής. Μία λιτή αναφορά και ακολούθως σιωπή… Ο Κώστας Κατσούλης πλήρωσε με τη ζωή του την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον Εθνικό. Την Τετάρτη (1/10), συγγενείς και φίλοι τον οδήγησαν στην τελευταία του κατοικία.

Τα «γιατί» πολλά. Ενδεχομένως να προκύψουν ακόμη περισσότερα στο μέλλον. Το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει όμως, είναι ένα. Ως πότε η κοινωνία μας θα ανέχεται τους λίγους, ελάχιστους που παρουσιάζουν παραβατική συμπεριφορά και θα «δακρύζει» πάνω από χαμένες ψυχές, που τόσο άδικα τερμάτισαν την πορεία τους σε τούτο τον κόσμο; Και γιατί; Για ένα παιχνίδι! Για μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση! Λες και η χώρα μας δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα, παρά μόνο τα… αθλητικά της!

Ο Κώστας Κατσούλης, ο φίλαθλος του Εθνικού, που τραυματίστηκε θανάσιμα από κάποιους ανεγκέφαλους στην αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στον Πλατανιά Χανίων. Η οδύνη και η έκφραση της αδικίας ήταν βαθιά χαραγμένες στα πρόσωπα όσων παραβρέθηκαν. Πώς μπορείς να παρηγορήσεις έναν άνθρωπο που χάνει έναν δικό του και μάλιστα για το τίποτα; Το μόνο που μπορείς να ξεστομίσεις, είναι «κουράγιο» και να τον θυμούνται με αγάπη. Καλό ταξίδι…

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι αναβάλλονται και όσα φιλικά είχαν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα, σε ένδειξη πένθους. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: «Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι, σε συνέχεια της από 30/9/2014 απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Ανδριανού, αναβάλλεται η διεξαγωγή όλων των φιλικών ποδοσφαιρικών αγώνων που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο χρονικό διάστημα 1-6/10/2014».

*** Το ρεπορτάζ και οι φωτογραφίες προέρχονται από το FlashNews.gr.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα