«Το ενδιαφέρον μας για τη Δυτική Αθήνα ήταν και παραμένει αμείωτο»

Τους Δήμους Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρας, Χαϊδαρίου, Περιστερίου και Ιλίου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός. Επισκέφτηκε τους καταστηματάρχες, συνομίλησε με τους πολίτες σε ανοιχτούς χώρους και είχε μια σειρά επαφών με Δημάρχους και υποψήφιους Δημάρχους.

Στο Αιγάλεω συναντήθηκε με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Γκίκα και με τον Δήμαρχο της πόλης κ. Χρήστο Καρδαρά, με τους οποίους συζήτησε τα θέματα που αφορούν τα προβλήματα του Δήμου και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής.

Στο Χαϊδάρι επισκέφτηκε το Δημαρχείο, όπου ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μαραβέλιας δήλωσε την εκτίμηση και την υποστήριξή του στο πρόσωπο του κ. Σγουρού και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία».

Στην Αγ. Βαρβάρα συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Καπλάνη, ο οποίος του έθεσε τα ζητήματα της πόλης και τις προτεραιότητες που έχει στο πρόγραμμά του για την επόμενη πενταετία, ενώ επισκέφτηκε και το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου κ. Μιχάλη Νικητάκη, τον οποίο κι ευχαρίστησε για τη στήριξη που παρείχε στο συνδυασμό «ΑΤΤΙΚΗ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΓΟΥΡΟΣ-ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΡΓΟ».

Το βράδυ επισκέφτηκε ένα μεγάλο έργο, το οποίο χρηματοδότησε η Περιφέρεια Αττικής, το Άλσος Περιστερίου, όπου παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, παρόντων του επανεκλεγέντος Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη και του πρώην Δημάρχου κ. Θόδωρου Δημητρακόπουλου.

Ο κ. Σγουρός έκανε αναφορά όχι μόνο στα έργα που χρηματοδότησε η Περιφέρεια στο Περιστέρι αλλά και γενικότερα στη Δυτική Αθήνα, τονίζοντας ότι «64 έργα συνολικού προϋπολογισμού 165 εκ. ευρώ έγιναν και υλοποιούνται στη Δυτική Αθήνα για την οποία το ενδιαφέρον της Περιφέρειας ήταν και παραμένει αμείωτο».

Ο κ. Παχατουρίδης επεσήμανε την καθοριστική συμβολή της Περιφέρειας στην υλοποίηση μεγάλων έργων υποδομής στο Περιστέρι και ευχήθηκε στο Γιάννη Σγουρό «καλή επιτυχία» στις εκλογές.

Η περιοδεία του κ. Σγουρού έκλεισε αργά το βράδυ με την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο του Δημάρχου και Υποψηφίου Δημάρχου Ιλίου κ. Νίκου Ζενέτου, ο οποίος για μια ακόμη φορά δήλωσε τη θερμή υποστήριξή του στον αγώνα του Γιάννη Σγουρού για την επανεκλογή του στην Περιφέρεια Αττικής, υπογραμμίζοντας ότι «οι πολίτες του Ιλίου μπορούν να είναι βέβαιοι ότι η επανεκλογή του κ. Σγουρού θα συνεχίσει να δημιουργεί σπουδαία έργα στο Δήμο τους, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής τους”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα