Το επεισοδιακό διαζύγιο, οι κατηγορίες για όπλο, ο νέος έρωτας και η δικαίωση του Γιώργου Δασκαλάκη

Της Σπυριδούλας Κάμπου

Πριν από έξι μήνες η ζωή του έμελλε να αλλάξει ριζικά. Όλα όσα είχε «χτίσει» μέχρι τότε σε προσωπικό αλλά και καλλιτεχνικό επίπεδο, κλονίστηκαν στο έπακρον.

Μετά από πολλά επιτυχημένα χρόνια και σκληρής δουλειάς στον χώρο του πενταγράμμου, αποφάσισε να τα εγκαταλείψει όλα και να επιστρέψει τον τόπο του και στον χώρο του, στην Ρόδο του. 

Ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την υγεία του πριν από έναν χρόνο περίπου, έγινε η αφορμή να αναθεωρήσει τα πάντα και να θελήσει να αφοσιωθεί περισσότερο στον εαυτό του. Η επιστροφή του στη Ρόδο σήμανε ταυτόχρονα και το τέλος του γάμου του που του χάρισε δύο πανέμορφα παιδιά.

Η είδηση του χωρισμού του τότε, αποκαλύφτηκε μέσω δημοσιευμάτων με βαρύγδουπους τίτλους, για άγρια κόντρα με τη πρώην σύζυγό του, αλλά παρουσιάζοντάς τον ως και «πιστολέρο» αφού στο αυτοκίνητό του βρέθηκε ένα  όπλο, που αποδείχτηκε στη συνέχεια πώς ήταν κειμήλιο του πατέρα του.

Μέσα σε μία νύχτα ο τραγουδιστής είδε τη ζωή του να «γκρεμίζεται». Σύμφωνα με τον ίδιο,όλα αυτά που άκουγε να λέγονται για εκείνον τον έπνιγαν. «Με κατηγόρησαν άδικα. Εγώ πιστολέρο από πού και ως που. Όλα αυτά τα ψέματα μου έκαναν μεγάλη ζημιά, αλλά τέλος καλό όλα καλά», αποκαλύπτει σε όσους τον ρωτάνε ο τραγουδιστής.

 

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που ταξιδεύουν από το νησί των Ιπποτών, έξι μήνες μετά, και φτάνοντας στο μηδέν, ο Γιώργος Δασκαλάκης, πατάει και πάλι στα πόδια του.

Η απάντηση στα κακόβουλα σχόλια και δημοσιεύματα, που είχαν προκαλέσει τότε και την απορία των εμπλεκομένων για το πώς είχαν διαρρεύσει όλα αυτά, έρχεται με την έκδοση του συναινετικού διαζυγίου με την πρώην σύζυγό του, όπως ο τραγουδιστής αναφέρει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής. Κοινή απόφαση και των δυο τους είναι η ανατροφή των δύο παιδιών τους, που είναι το Α και το Ω εκείνου και της πρώην γυναίκας του. 

Στο πλευρό του όλους αυτούς τους μήνες, οι κουμπάροι του και νονοί του γιου του. «Είναι οι μόνοι άνθρωποι που με στήριξαν στα δύσκολα, όταν όλοι μου γύρισαν την πλάτη, άνθρωποι που είχα βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια και είχαν πάρει πολλά λεφτά από εμένα» εξομολογείται σήμερα ο τραγουδιστής νιώθοντας ευλογημένος που υπάρχουν στη ζωή του, ο Παναγιώτης Τανίδης και ο Θανάσης Κοντός, που από κοινού δημιούργησαν το κέντρο διασκέδασης και εστίασης «Blue Coast» στην περιοχή Κρεμαστή της Ρόδου, όπου οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν καταπληκτικό φαγητό και διασκέδαση αφού διοργανώνονται μοναδικά live.

Όλους αυτούς τους μήνες παλεύοντας να σταθεί στα πόδια του, ο Γιώργος Δασκαλάκης αφοσιώθηκε στο νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα, ασκώντας τη μεγάλη του αγάπη για τη μαγειρική, ετοιμάζοντας μοναδικές λιχουδιές για τους φίλους του.

Στη ζωή του έχει μπει και ένας νέος μεγάλος έρωτας, η Κατερίνα Παπαχατζή, μία γυναίκα που τον στήριξε όλο αυτό το διάστημα, για την οποία δεν κρύβει τα συναισθήματά του και δημόσια, αναρτώντας κοινές τους φωτογραφίες.

 

«Πλέον είμαι καλά. Πατάω και πάλι στα πόδια μου και είμαι έτοιμος να επιστρέψω δριμύτερος» τον ακούνε να εξομολογείται με σιγουριά και δύναμη ψυχής. Ήδη μετά από πολλούς μήνες έπιασε και πάλι το μικρόφωνο τραγουδώντας και ο ίδιος μαζί με άλλους συναδέλφους του, στο Blue Coast, ενώ σχεδιάζει τα επόμενα μουσικά του βήματα για την επιστροφή του στο μουσικό πεντάγραμμο, που η αλήθεια είναι ότι έχει λείψει πολύ στους θαυμαστές του. 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα