Το κέρατο και το πονεμένο μήνυμα του Αλβάρο- Γιατί η Αθηνά τον «έστειλε»

Ως «βόμβα» έσκασε το πρωί της Τρίτης η είδηση ότι η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο Ντε Μιράντα, παίρνουν διαζύγιο μετά από 11 χρόνια γάμου. Τα δημοσιεύματα για τα πώς και τα γιατί δεν άργησαν να «οργιάσουν».

Σύμφωνα με όσα γράφονται στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, η άρνηση του συζύγου της να κάνουν παιδί, παρά τις πιέσεις της χρυσής κληρονόμου, την έβαλαν σε σκέψεις. Έτσι έβαλε λυτούς και δεμένους για να μάθει το γιατί ο άντρας αρνείται να την κάνει μητέρα, πέφτοντας πάνω σε μία σοκαριστική αποκάλυψη. Στις αρχές Μαίου, η Αθηνά Ωνάση, φέρεται να έπιασε τον Αλβάρο να την απατάει με μια εκρηκτική Ισπανίδα, και χωρίς δεύτερη σκέψη, τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι. Αν και μέχρι στιγμής η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση γύρω από την προσωπική της ζωή, άλλωστε ποτέ δεν έχει δώσει συνέντευξη στη ζωή της, ο σύζυγός της με ένα μήνυμα στα social media, ήρθε να ρίξει νέο λάδι στη φωτιά των φημών.

«Είναι πραγματικά μια καταιγίδα, αλλά δεν θα εγκαταλείψω την αγάπη μου. Δεν θα είναι εύκολο και θα το παλέψω μέχρι το τέλος.», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το ότι η Αθηνά Ωνάση αποφάσισε ξαφνικά να μη συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, κάτι που αποτελούσε το μεγάλο της όνειρο, επιβεβαιώνει την άσχημη ψυχική της κατάσταση, μετά από όλα όσα άσχημα συμβαίνουν στον γάμο της.

Η κρίση στον γάμο της επιβεβαιώνεται επίσης και από τον κουμπάρο του ζευγαριού, Κωνσταντίνο Κοτρωνάκη, με τον οποίο συνομίλησε ο βιογράφος του αείμνηστου παππού της, Δημήτρης Λυμπερόπουλος.
Ο Δημήτρης Λιμπερόπουλος έγραψε πως σύμφωνα με όσα του είπε ο πρόξενος και ένας από τους κουμπάρους του ζευγαριού  Κωνσταντίνος Κοτρωνάκης το ζευγάρι αντιμετωπίζει κρίση στο γάμο του, υπάρχουν ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν γνωρίζουν ούτε και οι ίδιοι αν αυτή η κρίση θα οδηγήσει σε διαζύγιο ή όχι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα