Το κακό αιμάτωμα που διαγνώσθηκε σε γνωστό Έλληνα τραγουδιστή

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, υπήρξε εξαφανισμένος από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού είχε να παλέψει με δυο ισχυρά σοκ, που τον βύθισαν σε κατάθλιψη. Από τη μία ο ξαφνικός θάνατος του αδερφού του και από την άλλη ένα δικό του σοβαρό πρόβλημα υγείας».

«Η κατάθλιψη είναι εύκολο να σου χτυπήσει την πόρτα, φτάνει να είσαι δυνατός. Ξεκίνησε από παλινδρόμηση που είχα, πολύ σοβαρή. Από το πολύ το άγχος και το στρες, δεν μπορούσε τίποτα να συγκρατήσει το στομάχι μου. Ένα κομμάτι αίματος, το οποίο ήταν αιμάτωμα έδειξε κάτι κακό. Το πρώτο πράγμα για να αντιμετωπιστεί και ο λαιμός μου και το στομάχι μου ήταν οι κορτιζόνες, για να σταματήσει αυτό το πράγμα, το οποίο με οδήγησε στο να πάρω πάρα πολλά κιλά. Παράλληλα έχασα τον αδερφό μου. Όλα μου συνέβησαν μέσα σε δύο χρόνια», δήλωσε στην εκπομπή αλήθειες με τη Ζήνα ο Γιώργος Δούκας.

Στη συνέχεια ο τραγουδιστής έκανε τον απολογισμό του για τα λάθη που έκανε στην καριέρα του και του κόστισαν.

«Τα μεγαλύτερα λάθη στη ζωή μου και τη χειρότερη περίοδο της ζωής μου την πέρασα όταν δεν άκουσα το ένστικτό μου και καβάλησα το καλάμι. Δεν άκουγα κανέναν, νόμιζα ότι τα ήξερα όλα και ξεκίνησαν τα λάθη, το ένα να διαδέχεται το άλλο. Έχασα πολύτιμο χρόνο σε αυτή τη δεκαετία που λείπω. Είναι μεγάλο το χάσμα που καλούμαι να καλύψω, αλλά χαίρομαι γιατί βγήκα νικητής. Ήθελα να πετύχω πράγματα με λάθος τρόπο. Γνώρισα και επιτυχία και αποτυχία. Δεν ήθελα να ξεφτιλίζομαι. Δούλεψα πολύ κι έβγαλα πολλά χρήματα. Με έσωσε το ότι είμαι άνθρωπος του σπιτιού, έχτισα το σπίτι μου, έχω τα ζώα μου.

image

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα