Το καρφί της Παπαδοπούλου για τη Νάργες

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η Λάουρα Νάργες δεν αγωνιζόταν, λόγω προβλημάτων στα γόνατα. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι ο γιατρός της έδωσε το “ΟΚ” για να αγωνιστεί εκείνη δεν το έκανε, μετά κι από την προτροπή των συμπαικτών της. Αυτή η ειδική μεταχείριση προς τη Λάουσα, φαίνεται πως εξόργισε την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας στην κάμερα του Survivor εξέφρασε την πικρία της: «Δεν έχω βρεθεί ποτέ στη θέση να μου έχει πει ο γιατρός ότι μπορώ να αγωνιστώ κι εγώ από μόνη μου να επιλέγω να μην αγωνίζομαι ώστε να φέρω σε δύσκολη θέση την ομάδα μου, να αναγκαστεί να πάρει κάποιο πέναλτι. Άρα δεν μπορώ να ξέρω αν κι εμένα θα με αγκάλιαζαν εξίσου το ίδιο με τη Λάουρα».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Κοκκινάκης σχολίασε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Γκρινιάζει συνέχεια ότι πονάει εδώ, πονάει εκεί, και δίνει το 100%, είναι από τις πιο γρήγορες παίκτριες. Αυτό δεν είναι λογικό να συμβαίνει. Ή πονάς, είσαι τραυματίας και δεν μπορείς να τρέξεις, ή πονάς και είναι στο μυαλό σου, βασικά όλοι πονάμε . Όσοι έχουν περάσει από τον αθλητισμό ξέρουν ότι δεν υπάρχει προπόνηση που να πηγαίνεις και να είσαι κανονικός, πάντα πονάς, στο χέρι, στο πόδι, παντού, αλλά αυτά πρέπει να μάθεις να τα ξεπερνάς γιατί μπορεί να γίνουν αδυναμίες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα