Το μήνυμα του Mr «World Party» για το φινάλε της εκπομπής τους

 

 

Αυλαία έπεσε για την επιτυχημένη εκπομπή World Party και ο Σάκης Τανιμανίδης έστειλε το δικό του μήνυμα.

«Πριν 4 χρόνια στην Νέα Ζηλανδία, βγάλαμε αυτήν την φωτό! Και σήμερα που παίζεται ο επίλογος του World Party, την είδα ξανά… και πριν καν καλά καλά “τελειώσουμε” με όλο αυτό, μου έλειψε ήδη! Από τη μέρα που το World Party ήταν απλά μια ιδέα σε ένα κομμάτι χαρτί, μέχρι τις συνεννοήσεις με το κανάλι μας, τις ατελείωτες ώρες έρευνας στο γραφείο, τις τρελές στιγμές και εμπειρίες στις άκρες του κόσμου, τις προετοιμασίες της κάθε κάμερας, το χρονοβόρο μοντάζ… μέχρι σήμερα που πλέον θα είναι όλα μια μοναδική ανάμνηση, μου λείπει ήδη ΟΛΟ!
Στη φωτό όμως, είδα και τους κολλητούς μου, τον Γιώργο, τον Τεό και τον Γιωργάκη, που ήταν εκεί από την αρχή, που ήταν εκεί σε κάθε βήμα, σε κάθε ταξίδι στα εύκολα και στα δύσκολα! Οι στιγμές που ζήσαμε και το γέλιο που ρίξαμε όλα αυτά τα χρόνια είναι ανεκτίμητα και τους ευχαριστώ! Τον αδερφό και συμπαρουσιαστή μου Γιώργο, όμως, θέλω να τον ευχαριστήσω ιδιαίτερα που έγινε το “άλλο μου μισό”.

Τέλος θα σας πω ένα μυστικό γιατί βλέπω πολλά μηνύματα και σχόλια που στεναχωριέστε για το τέλος της εκπομπής…το World Party ΔΕΝ τελειώνει εδώ! Το World Party, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι μια ιδέα, ένας ολόκληρος διαφορετικός τρόπος να δεις τη ζωή και αυτό από μόνο του δεν γίνεται να τελειώσει! Μπορεί μόνο να εξελιχθεί, να αλλάξει και έτσι να συνεχίσει σαν κάτι καινούργιο/α! So stay in touch everybody…see you soon!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα