Το Μεξικό ισοφάρισε στις καθυστερήσεις (2-2) την Πορτογαλία

Στη σκιά της πολύνεκρης τραγωδίας που προκάλεσε η τεράστια φωτιά στη Λεϊρία, η Εθνική Πορτογαλίας αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με το Μεξικό στην πρεμιέρα τους στο Confederations Cup.

O Κριστιάνο Ρονάλντο και οι συμπαίκτες του προηγήθηκαν δύο φορές, όμως οι Μεξικανοί κατάφεραν να απαντήσουν σε αμφότερες κι έτσι η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή.

Ο Κουαρέσμα στο 35’ και ο Σεντρίκ στο 86’ σκόραραν για τους Πορτογάλους, ενώ για τους… σομπρέρος ισοφάρισαν ο Ερνάντες στο 42’ και ο Μορένο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Να σημειωθεί ακόμα ότι στο 21’ ακυρώθηκε ορθώς γκολ – οφσάιντ της Πορτογαλίας, με τον διαιτητή Πιντάνα να κάνει χρήση της νέας τεχνολογίας VAR.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Σέντρικ Σοάρες, Πέπε, Ζοζέ Φόντες, Ραφαέλ Γκερέιρο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Ζοάο Μοουτίνιο (58′ Άντριεν Σίλβα), Αντρέ Γκόμες, Κουαρέσμα (82′ Αντρέ Σίλβα), Νανί (58′ Ζέλσον Μαρτίνς), Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΜΕΞΙΚΟ: Οτσόα, Σαλσέδο (67′ Νέστορ Αραούχο), Ντιέγκο Ρέγες, Έκτορ Μορένο, Λαγιούν, Έκτορ Ερέρα, Ζόναταν ντος Σάντος, Γκουαρδάδο, Βέλα (57′ Ζιοβάνι ντος Σάντος), Ραούλ Χιμένες (79′ Περάλτα), Χαβιέρ Ερνάντες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα