Το «μπαλάκι» στον Ερασιτέχνη πετάει ο Ανδρέας Πάτσης!

Το… μπαλάκι στον Ερασιτέχνη πετάει ο μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, ζητώντας να του κοινοποιήσει και να του εξηγήσει τι ακριβώς προτίθεται να κάνει, ώστε να το συζητήσουν.

Ο επιχειρηματίας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα της Νέας Ιωνίας, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Είναι τυπικό νομικό θέμα, δεν με απασχολεί εμένα αυτή τη στιγμή εάν θα γίνει λύση-εκκαθάριση της εταιρείας ή θα πτωχεύσει. Όταν αποφασίσαμε ότι έχουμε το χρόνο και τη διάθεση, θα ασχοληθώ. Δεν είναι στις προτεραιότητές μου αυτή τη στιγμή. Εάν ο ερασιτέχνης θέλει να γίνει κάτι, προφανώς θα πρέπει να μου το ζητήσει, να μου πει τι επιθυμεί. Εάν έχει μια σοβαρότητα, εγώ θα ανταποκριθώ αμέσως. Εάν οι ερασιτέχνης επιθυμεί να πάμε σε εκκαθάριση τώρα για συγκεκριμένους λόγους, να μου στείλει ένα έγγραφο να μου το εξηγήσει και να το ζητήσει.

Μπορεί να παραμείνει ανενεργή εφ’ όρου ζωής η εταιρεία. Δεν θα είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία εταιρεία στη χώρα που θα μείνει ανενεργή. Μπορεί να πάμε σε μια διαδικασία πτώχευσης ή μια διαδικασία λύσης-εκκαθάρισης. Από εμένα θα γίνει αυτό. Αφού κόπτονται όλοι αυτοί για την επόμενη ημέρα του νομικού προσώπου, γιατί δεν μου στέλνουν ένα έγγραφο να μου πούνε να πάνε σε εκκαθάριση; Δεν μου έστειλαν ποτέ τέτοιο έγγραφο. Το πως θα απεμπλακώ εγώ από την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, αφορά εμένα. Για ποιο λόγο δεν έστειλαν ένα έγγραφο “πείτε μου Πάτση τις προθέσεις σου;.

Στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση είχαμε πάρει μια απόφαση ότι καταργείται το προηγούμενο μετοχολόγιο και θα κάναμε καινούργιο. Οι εξελίξεις πρόλαβαν τις κινήσεις μας. Δυστυχώς αλλά αυτό είναι η πραγματικότητα. Απαιτήθηκε να φύγω από την ομάδα. Ζητήθηκε να παραιτηθεί και ο τελευταίος εκπρόσωπος της εταιρείας για να αναλάβουν άλλοι; Γιατί δεν βάζουμε το ερώτημα που είναι όλοι αυτοί που απαίτησαν να φύγει ο Πάτσης και ευαγγελίζονταν ότι ήταν έτοιμοι να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας; Όλοι αυτοί που ήθελαν την αποχώρησή μου και ήταν έτοιμοι να αναλάβουν την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα, γιατί δεν το έκαναν; Γιατί αρνήθηκαν όλοι να παραλάβουν τα βιβλία της εταιρείας;

Μην πάμε να στρέψουμε τα βέλη προς ένα συγκεκριμένο άτομο, το διοικητικό συμβούλιο είχε 21 μέλη, αντιπρόεδροι ήταν ο κ. Ξάνθης και ο κ. Ντελόπουλος. Πέρυσι κάθε εβδομάδα κάναμε συμβούλιο. Εάν άλλα λέγαμε τη Δευτέρα κι άλλα έκανα την Πέμπτη για παράδειγμα, είτε θα είχε παραιτηθεί κάποιος είτε θα με είχε εγκαλέσει. Η νομιμότητα τηρήθηκε, όλοι κάναμε το καλύτερο δυνατό.

Ο εμπρησμός του αυτοκινήτου μου ήταν μια αναμενόμενη κίνηση. Νόμιζαν κάποιοι ότι με αυτό τον τρόπο έκαναν την προσωπική τους επανάσταση. Ήταν τελείως ερασιτεχνική κίνηση. Οι δράστες άφησαν αποτυπώματα. Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με αυτή την άνανδρη κίνηση. Το ζητούμενο για εμένα είναι οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της κίνησης. Στην προανάκριση κατονόμασα έναν προς έναν τους ηθικούς αυτουργούς. Είναι θέμα που δεν προτίθεμαι να το αφήσω έτσι. Θα στείλω εξώδικο σε συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό. Αυτοί που υποκινούν εδώ και πολλές εβδομάδες τέτοιου είδους ενέργειες, θα βρεθούν κατηγορούμενοι και θα με αποζημιώσουν με ό,τι έχουν και δεν έχουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα