Το μπαλάκι στο ΣτΕ από τους μονομάχους των αδειών

ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΚΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το Star άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, και μαζί το δρόμο για τους υπόλοιπους υποψηφίους με στόχο να μπλοκάρουν τη διαδικασία. Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε, αφορούσαν την εταιρεία, DIMERA MEDIA INVESTMENTS LIMITED του Ιβάν Σαββίδη η οποία είχε αρχικά «κοπεί», όμως επέστρεψε στη διαδικασία και την ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ του Χρήστου Καλογρίτσα.

Κι αν μέχρι πρότινος, δεν κινδύνευε ο διαγωνισμός να τιναχθεί στον αέρα, πληροφορίες αναφέρουν πως το παράδειγμα του Star έχουν ήδη ακολουθήσει κι άλλοι συμμετέχοντες, με σκοπό να πιέσουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Ακόμα και η Τηλέτυπος η οποία έχει αποκλειστεί από το διαγωνισμό σκοπεύει να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, στοχεύοντας στη διακοπή της διαδικασίας προς τη δημοπρασία.

Το ΣτΕ έχει περιθώριο να λάβει τις αποφάσεις μέχρι τις 29 του μήνα, καθώς διαφορετικά θα κινδυνεύσει η διαδικασία, από τη στιγμή που η δημοπρασία έχει οριστεί για την Τρίτη 30 του μήνα στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Αυτό επιθυμεί και η κυβέρνηση η οποία θα πιέσει να υπάρξουν αποφάσεις, πριν τις 30 του μήνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα