Το μυαλό όλων στην Άντερλεχτ

Μπορεί το πρωτάθλημα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και στις άμεσες υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός να έχει τα δύο εντός έδρας ματς με Εργοτέλη και Αστέρα Τρίπολης αλλά το μυαλό όλων συμπεριλαμβανομένου και του Μίτσελ είναι στο ματς της χρόνιας κόντρα στην Άντερλεχτ στις 10 Δεκεμβρίου.

Ο τραυματισμός του Κώστα Μήτρογλου όσο και να μην το παραδέχεται ο Ισπανός τεχνικός τον έχει «πονοκεφαλιάσει» αφού στις προπονήσεις δοκιμάζει διάφορα σχήματα ώστε να καλυφθεί το κενό με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις επιλογές του είναι ο Σαβιόλα, ο Ολαϊτάν και εσχάτως ο Κάμπελ ενώ επειδή πολλοί θα αναρωτηθούν, από τον Σέποβιτς υπάρχουν «παράπονα» σχετικά με το πόσο είναι λάτρης της προπόνησης και γι’ αυτό δεν βρίσκεται στους άμεσους αντικαταστάτες του Έλληνα επιθετικού.

Η ενδεκάδα του αυριανού ματς εναντίον του Εργοτέλη είναι «γρίφος» αφού κανείς δεν ξέρει ποιο είναι αυτό το πλάνο που προηγείται στις προτιμήσεις του Ισπανού τεχνικού.

Εκτός από τις δοκιμές, ο Μίτσελ καλείται να διατηρήσει και τη «φρεσκάδα» της ομάδας και στο πλαίσιο αυτό άφησε εκτός αποστολής τέσσερα βασικότατα στελέχη. Σιόβας, Χολέμπας, Σαλίνο και Φουστέρ έμειναν εκτός και καλούνται οι αντικαταστάτες τους να δείξουν στον τεχνικό της ομάδας ότι αξίζουν περισσότερων ευκαιριών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα