«Το μόνο που δεν έδωσαν είναι ένα σετ χρυσά μαχαιροπήρουνα να τρώνε οι Έλληνες με χρυσά κουτάλια»

Τα βέλη του εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εκτόξευσε ο Αργύρης Ντινόπουλος με αφορμή τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ΔΕΘ.  Ο υπουργός Εσωτερικών κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για «παροχές και υποσχεσιολογία» και συνέχισε λέγοντας «το μόνο που δεν έδωσαν είναι ένα σετ χρυσά μαχαιροπήρουνα να τρώνε οι Έλληνες με χρυσά κουτάλια».

Ειδικότερα, μιλώντας στον Αlpha 989, τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας τα είπε όλα αυτά σε κόκκινο φόντο, Άγιο-Βασιλιάτικο, που θύμιζε τηλεμάρκετινγκ. Θα τρίζουν τα κόκαλα του Γιάννη Ρίτσου βλέποντας ότι αυτό το κόκκινο έγινε Άγιο-Βασιλιάτικο».

Πρόσθεσε μάλιστα αφήνοντας αιχμές για την Περιφέρεια Αττική πως «κατ’ αρχήν, για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, θα μπορούσε να τα κάνει αυτά η Περιφέρεια Αττικής. Σε ένα σόου κοινωνικής ευαισθησίας ο Τσίπρας είπε ότι θα δώσει 300 χιλιάδες κουπόνια σίτισης, 350 εκ. από την Περιφέρεια Αττικής και άλλα 300 εκ. από το ΕΣΠΑ, που είναι κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Εγώ περιμένω από την Περιφέρεια Αττικής και μέσα στο επόμενο διάστημα, μέχρι τα Χριστούγεννα να δώσουν 150 χιλιάδες κουπόνια σίτισης».

«Το μόνο που δεν έδωσαν είναι ένα σετ χρυσά μαχαιροπήρουνα να τρώνε οι Έλληνες με χρυσά κουτάλια», επισήμανε ενώ κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα για πολιτικό αμοραλισμό, λέγοντας πως «επί 1,5 ώρα που κράτησε η ομιλία δεν είπε λέξη για το μεταναστευτικό, διότι κρυφοκοιτάζει τις ψήφους της ΧΑ». «Το είπε χθες στεγνά, δεν μας νοιάζει από πού θα πάρουμε ψήφους, καλοδεχούμενοι είναι όλοι».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας απαξιώνουν την κρατική τηλεόραση εδώ και έναν χρόνο»

Ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε και στη μη κάλυψη της ομιλίας Τσίπρα από τη ΝΕΡΙΤ λέγοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας απαξιώνουν την κρατική τηλεόραση εδώ και έναν χρόνο. Νομίζω ότι υπήρχε μια πολιτική συμφωνία να είχαν μία κάλυψη από την κρατική τηλεόραση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος πρέπει να έχει δυο καλύψεις».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα