Το νέο σενάριο του θανάτου της και η έκκληση στο ΕΚΑΒ

Με τα αίτια του θανάτου της να παραμένουν αδιευκρίνιστα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής αυτό που διαδίδεται είναι πως δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της ταινίας «Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμου, Μαίρη Τσώνη, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στα Εξάρχεια, ενώ οι αποκαλύψεις για τα όσα προηγήθηκαν «φουντώνουν» τη θλίψη για τον θάνατό της, αφού η 30χρονη ηθοποιός δεν πρόλαβε να σωθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της “Espresso”, με προφορική ανακοίνωση που είχε η αστυνομία από το ΕΚΑΒ, η άτυχη ηθοποιός είχε τηλεφωνήσει η ίδια το πρωί της Δευτέρας για να ζητήσει βοήθεια. «Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε», φέρεται να είπε, υποδεικνύοντας να την παραλάβουν από την οδό Ζωοδόχου Πηγής 37 στα Εξάρχεια. Δυστυχώς όμως, μέχρι να φτάσουν,το κακό είχε γίνει.

Την πόρτα του διαμερίσματος άνοιξε ένας ηλικιωμένος άντρας, που τον φρόντιζε η ηθοποιός, λέγοντάς τους ότι έχει χάσει τις αισθήσεις της. Η ομάδα του ΕΚΑΒ φέρεται να διαπίστωσε πως δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ενώ ο θάνατός της δείχνει να προήλθε από παθολογικά αίτια. Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστό αν η οικογένειά της προτίθεται να ζητήσει να γίνει νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβά αίτια του θανάτου της.

Σοκαριστική ήταν και η περιγραφή μίας καλής της φίλης και συναδέλφου που, όπως εξομολογήθηκε στα social media, ήταν η πρώτη που την αντίκρισε νεκρή, νιώθοντας ενοχές που δεν είχε πάει νωρίτερα στο διαμέρισμά της για να τη σώσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα