«Το ΠΑΣΟΚ δεν συνέρχεται με συγκολλήσεις κορυφής»

Θέση πήρε ο Μιχάλης Καρχιμάκης  με αφορμή τις όποιες ζυμώσεις γίνονται γύρω από το ΠΑΣΟΚ. «Το ΠΑΣΟΚ δεν συνέρχεται με συγκολλήσεις κορυφής» τόνισε σε δήλωσή του και συμπλήρωσε λέγοντας πως «τα σχήματα παραλλαγής χωρίς περιεχόμενο και ελπίδα έχουν τελειώσει».

Αναλυτικά τι αναφέρει:

«Το ΠΑΣΟΚ δεν συνέρχεται με συγκολλήσεις κορυφής. Τα σχήματα παραλλαγής χωρίς περιεχόμενο και ελπίδα έχουν τελειώσει. Πρέπει να αντιληφθούν κάποιοι και μέσα και έξω από το ΠΑΣΟΚ,που μεθοδεύουν την διάλυση του δια της απορρόφησης σε θολά σχήματα με διάφορα τερτίπια, ότι όλες αυτές οι συζητήσεις, επιφάνειας και χωρίς περιεχόμενο, κυρίως περί συγκολλήσεων φωτεινών και λοιπών προσώπων για την δημιουργία μιας δήθεν μεγάλης παράταξης, χωρίς πολιτικές και συγκρούσεις που να υπηρετούν τους πολλούς και τους πραγματικούς δημιουργούς, είναι μια μεγάλη παραπλάνηση στον κόσμο που δοκιμάζεται και που ιστορικά διαχρονικά στήριξε το ΠΑΣΟΚ !!!

Το ΠΑΣΟΚ για να συνέλθει, πρέπει να υπηρετήσει τους ανθρώπους, με συγκρούσεις κυρίως με αυτούς που ενθυλακώνουν και υπονομεύουν τον πλούτο όχι με επικοινωνιακές συγκολλήσεις κορυφής .

Να σηματοδοτήσει ορατά καθαρά ότι οι κανόνες ισχύουν για όλους και όχι κατά περίπτωση ανάλογα με την ισχύ του καθενός. Να δημιουργήσει σταθερά και επίμονα μια βιώσιμη στρατηγική για την Ευρώπη με συμμαχίες και περιεχόμενο.

Σύντροφοι της ηγετικής ομάδας οι άνθρωποι που δοκιμάζονται δεν μασάνε. Τα πολλά και τα ωραία λόγια τέλος!!!!!!

Οι άνθρωποι, οι πολίτες, αυτοί που κυρίως δοκιμάζονται, από αυτούς που θέλουν να ονομάζονται προοδευτικοί, απαιτούν, πλέον πράξεις όχι λόγια.

Από διαπιστώσεις και λόγια έχει δημιουργηθεί υπερχείλιση, χόρτασαν.

Απαιτούν, οι πολιτικοί και κυρίως οι προοδευτικοί οι αριστεροί,να αποδείξουν τι σημαίνει πολιτική βούληση στην πράξη.

Τι σημαίνει πολιτική βούληση ,σε περίοδο κρίσης να υπερασπίζεσαι τους αδύναμους και τα θύματα της κρίσης και να αποδεικνύεις στην πράξη με απόλυτη ορατότητα, καθημερινά ότι δεν χαρίζεσαι ούτε ανέχεσαι τους καρχαρίες και της κοινωνίας και της οικονομίας.

Απαιτούν ,οι προοδευτικοί πολιτικοί να κάνουν το ασυνήθιστο, το συγκρουσιακό,που παράγει ωφέλεια για τους ανθρώπους και κυρίως αυτή την περίοδο, για τα μόνιμα θύματα της κρίσης.

Όλα τα υπόλοιπα είναι μόνο λόγια και παραπολιτικά για να γεμίζουν οι δημοσιογραφικές στήλες.

Να ρίχνουν νερό στο μύλο και στα παντελόνια αυτών που θέλουν διαλυμένα κόμματα, την πολιτική σε αμφισβήτηση και την γέννηση νέων πολιτικών εξαρτημάτων χωρίς πολιτική και χωρίς στίγμα.

Σύντροφοι, μέσα και έξω από το ΠΑΣΟΚ ο απλός, ο πολύς κόσμος είναι αλλού και ζητάει υπερηφάνεια ελπίδα και αξιοπρέπεια.

Ας το αντιληφθούμε. Αν όχι, θα μας στείλει αλλού. Τα λόγια και τα σωτήρια δήθεν σχήματα παραλλαγής χωρίς περιεχόμενο και ελπίδα …τέλος !!!!!!».

 

.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα