Το πρωί έκανε προσφυγή και το απόγευμα μένει!

Στροφή 180 μοιρών μέσα σε λίγες ώρες έκανε ο Νίκλας Χουλτ, μόλις δηλαδή διαπίστωσε πως ο Παναθηναϊκός κατέθεσε στον τραπεζικό του λογαριασμό τη δόση του Φεβρουαρίου και πλέον όχι μόνο ετοιμάζεται να αποσύρει την προσφυγή που κατέθεσε το πρωί της Τρίτης (27/6), αλλά βρίσκεται καθ’ οδόν προς την Αθήνα προκειμένου να είναι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας του «Τριφυλλιού».

«Θέλω ο Παναθηναϊκός να γίνει ένα βιώσιμο κλαμπ που θα μπορεί να έχει καλούς παίκτες και να μπορεί να είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα και να έχει επιτυχίες στην Ευρώπη. Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα. Ήταν μία φανταστική πρώτη σεζόν για μένα. Έκανα ένα βήμα προς τα μπροστά ως παίκτες, συμμετείχα στην Εθνική ομάδα, έπαιξα μερικά σπουδαία ματς. Ήθελα να βάλω πίεση στην ομάδα, όχι να φύγω από τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο Σουηδός αριστερός μπακ σε μέσα της πατρίδας του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνεχίσει κανονικά στους «πράσινους», με τους οποίους, άλλωστε, δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2019 και δεν είναι τυχαίο ότι προσφάτως είχε απορρίψει πρόταση από τη Σταντάρ Λιέγης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα