Το σκοτεινό παρελθόν της Κάρα Ντελεβίν

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ

Η Κάρα Ντελεβίν στα 23 της χρόνια έχει καταφέρει να βρίσκεται συχνά πυκνά στο προσκήνιο. Πρόσφατα μάλιστα, βρέθηκε στο επίκεντρο χάρη στην εμμονή του Μπραντ Πιτ να την πείσει να απαντήσει θετικά στην πρότασή του για να πάρει μέρος σε ταινίες που ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό W, η Κάρα Ντελεβίν αποκαλύπτει πως η πρώτη της ανάμνηση από τη ζωή, ήταν ένας τραυματισμός της στο δάχτυλο, όταν έπιασε στα χέρια της ένα ξυράφι. “Όταν ήμουν παιδί, είχα εμμονή με το αίμα και τον θάνατο. Αυτό ακούγεται πραγματικά σκοτεινό, αλλά η πρώτη μου ανάμνηση από τη ζωή είναι να κόβω το δάχτυλό μου. Προσποιούμουν ότι θα ξυριστώ, όπως ακριβώς ο μπαμπάς μου. Μία μέρα κάλυψα το πρόσωπό μου με αφρό, πήρε το ξυράφι του και έκοψα το δάχτυλο μου. Η ουλή είναι ακόμα και σήμερα εμφανής, αλλά μου αρέσει να ξέρω πως βρίσκεται εκεί.

Να υπενθυμίσουμε ότι η μητέρα της πριν από λίγες μέρες παρουσίασε το βιβλίο της με τίτλο “Σκιές στον τοίχο μου”, αναφερόμενη στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με την ηρωίνη και το κατά πόσο επηρέασε τις σχέσεις της με τις κόρες της.

cara1

cara2

cara3

cara4

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα