Το συγκινητικό μήνυμα του Σ. Τανιμανίδη

Ο Σάκης Τανιμανίδης παρουσίασε την επιτυχία της χρονιάς που δεν ήταν άλλη από το Survivor. Στο τελευταίο επεισόδιο της Τετάρτης το παιχνίδι επιβίωσης έριξε τίτλους τέλους και ο παρουσιαστής θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι βοήθησαν σ’ αυτή την επιτυχία.

“Το πιο παραμυθένιο ταξίδι χθες έφτασε στο τέλος του! Η ξέφρενη χρονιά του Survivor τελείωσε, με νικητή τον άνθρωπο που το άξιζε περισσότερο!
Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ειναι το μοναδικό πράγμα που γυρίζει από χθες το βράδυ στο μυαλό μου. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους παίκτες που με τις 25 μοναδικές τους προσωπικότητες κατάφεραν να ολοκληρώσουν ένα δύσκολο ταξίδι.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για το Survivor, έδωσαν ψυχή και σώμα για να τα βγάλουν πέρα και με την παρουσία τους έκαναν τη δική μου δουλειά πολύ πιο εύκολη.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όμως πάνω από όλα σε εσάς που με την αγάπη σας του δώσατε την αξια που απέκτησε και για μια ακομα φορα με βοηθήσατε να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα.

Μια νοσταλγία υπάρχει ήδη στον αέρα, αλλά όπως σας είχα πει όταν είχε τελειώσει και το World Party…χαμογελάστε, γιατί όταν κάτι τελειώνει, κάτι καινούργιο ξεκιναει!
Καλο Καλοκαιρι”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα