Το τοπ 5 του ελληνικού νυχτερινού ξεφαντώματος

Έχουμε μπει για τα καλά πλέον σε χειμωνιάτικο mood. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο για τη διασκέδασή σας, από τα νυχτερινά σχήματα τα οποία είναι έτοιμα να κάνουν τις πρεμιέρες τους προκειμένου να βάλουν φωτιά στις νύχτες σας; Ο Έλληνας μπορεί να έχει δεχτεί ένα μεγάλο πλήγμα στο… πορτοφόλι του, αλλά δεν ξεχνάει ότι λέξη η «κέφι» είναι ελληνική και δεν έχει ανάλογη μετάφραση σε άλλη γλώσσα με την έννοια που της δίνουμε εμείς. Έτσι, λοιπόν, επιλέξαμε το top5 και σας το παρουσιάζουμε. Πάρτε μία μικρή γεύση, γιατί στην πορεία θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα…

 

Gotham Stage: Λευτέρης Πανταζής – Νίνο

 

Με τους καλυτέρους οιωνούς έχει αρχίσει η φετινή συνεργασία του Λευτέρη Πανταζή με τον Νίνο, που θα περάσουν τον φετινό χειμώνα μαζί, προετοιμάζοντας ήδη το καλύτερο για τη διασκέδαση του κόσμου. Ενόψει της επικείμενης σύμπραξής τους στο «Gotham Stage» στο Μαρούσι, ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής και ο αγαπημένος ερμηνευτής της νεολαίας, σε λίγες μέρες μπαίνουν στο στούντιο για να ηχογραφήσουν ένα ντουέτο που θα γίνει το moto της μουσικής τους συνάντησης που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στον χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης και να εκτοξεύσει το κέφι στα ύψη… Ο Λευτέρης Πανταζής μαζί με τον Νίνο, τη Θωμαή Απέργη και ένα επιτελείο ταλαντούχων νέων παιδιών, θα «παντρέψουν» τον αυθεντικό λαϊκό τρόπο ξεφαντώματος με το πιο μοντέρνο clubbing, σε μια νέα πρόταση που θα ξεκινήσει από τα τέλη Οκτωβρίου και θα κάνει μεγάλο «μπαμ»!

 

 

Frangelico: Αντύπας – Χρήστος Μενιδιάτης

 

Ξεκίνησαν στις 16 Οκτωβρίου και για έναν ολόκληρο χειμώνα ο Αντύπας με τον Χρήστο Μενιδιάτη αλλά και τη Βασιλική Νταντά θα πατάνε τέρμα τα γκάζια της διασκέδασης στο Frangelico! Οι δυο καλλιτέχνες συναντήθηκαν στο στούντιο φωτογράφισης του Γιώργου Καλφαμανώλη, όπου με ροκ διάθεση πόζαραν για τις ανάγκες της αφίσας τους, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι για τη φετινή καλλιτεχνική τους σύμπραξη. Ο Αντύπας «Είναι ανεβασμένος», δηλώνει στα «Χάι» του και «Ορκίζεται» πως θα προκαλέσει «Καταιγίδα» κεφιού, όχι μόνο «Ώρες ώρες» αλλά για όλο τον χειμώνα στο Frangelico. Ο απόλυτος λαϊκός τραγουδιστής, που δεκαετίες τώρα μας έχει χαρίσει τεράστια σουξέ, ενώνει τις δυνάμεις του με τον αγαπημένο ερμηνευτή της νεολαίας Χρήστο Μενιδιάτη και μαζί υπόσχονται πως δεν θα αναρωτηθείτε ποτέ ξανά «Άραγε πού να είσαι», καθώς κάθε βράδυ θα τραγουδάτε μαζί τους «Γύρνα Ξανά», αφού «Χαμός θα γίνει» στο νούμερο ένα νυχτερινό στέκι της παραλιακής λεωφόρου. Μοναδικά θα είναι και τα ντουέτα των δυο καλλιτεχνών επί σκηνής, αφού ετοιμάζουν ένα διαφορετικό ποτ πουρί με πολλές εκπλήξεις. Μαζί τους μια πολλά υποσχόμενη φωνή, η Βασιλική Νταντά, που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με πολλές επιτυχίες της, όπως το «Δε με ρίχνεις τώρα πια», «Ούτε να σε ξαναδώ», «Αν όχι εμείς», «Μην αργείς» και άλλα πολλά.

 

Stage Live: Σάκης Ρουβάς – Onirama

 

Η απουσία του Σάκη Ρουβά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν αισθητή. Για τον λόγο αυτό, λοιπόν, ο απόλυτος Έλληνας star επιστρέφει πάλι επί σκηνής στο νυχτερινό κέντρο Stage Live στη Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια είναι πως η πρωτεύουσα τον έχει ευχαριστηθεί πολύ, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του από τη συμπρωτεύουσα. Ας της δώσουμε κι εκείνης τη χαρά… Όμως, δεν θα είναι μόνος του. Στη σκηνή θα βρίσκονται ακόμα οι Onirama με τον ανατρεπτικό frontman, Θοδωρή Μαραντίνη. Το Stage Live αποτελεί το σημείο αναφοράς της ποιοτικής διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη και από 23 Οκτωβρίου φιλοξενεί το πιο εκρηκτικό μουσικό party. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα έχετε τη δυνατότητα να γεμίζετε τα βράδια σας διασκεδαστικά με αγαπημένα παλιά και νέα τραγούδια τους.

 

Diogenis Studio: Αντώνης Ρέμος – Χρήστος Νικολόπουλος

 

Μπορεί ακόμα η ακριβής ημερομηνία να μην έχει γίνει γνωστή, αλλά το σχήμα είναι έτοιμο και κάνει τις ανάλογες προετοιμασίες για να δώσει στο κοινό του το 100% του. Ο λόγος για τον Αντώνη Ρέμο, τον Χρήστο Νικολόπουλο και τη Φωτεινή Δάρρα, οι οποίοι μέσα στον Νοέμβριο θα ανέβουν στην αγαπημένη και ανανεωμένη σκηνή του Diogenis Studio. Ο πλέον οικείος του χώρος στη λεωφόρο Συγγρού θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του τη νέα σεζόν 2015-2016 με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Ρέμο και τα πολύ αγαπημένα τραγούδια του.

 

Έναστρον: Βασίλης Καρράς – Γιώργος Μαζωνάκης-Stan

 

Δύο γνήσιες, λαϊκές, αντρικές φωνές έρχονται να ενωθούν και να ταράξουν τα νερά. Ο Βασίλης Καρράς ενώνει τις δυνάμεις του και τα βαριά ντεσιμπέλ του με αυτά του Γιώργου Μαζωνάκη. Το Έναστρον θα είναι για φέτος το «σπίτι» που θα φιλοξενήσει ένα αμιγώς διασκεδαστικό λαϊκό πρόγραμμα, που θα προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον του κοινού. Η έναρξη του προγράμματος έχει οριστεί ήδη για την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου. Στην παρέα τους θα βρίσκονται ακόμα οι Stan και Μαλού.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα