Το «χόντρυνε» ο Σακίλ Ο’ Νιλ

Τα πειράγματα μεταξύ του «Μπικ Σακ» και του Σκότι Πίπεν μετατράπηκαν σε προσβολές

Δεν άντεξε περισσότερη πλάκα ο Σακίλ Ο’ Νιλ και τα «έχωσε» για τα καλά στον Σκότι Πίπεν! Προ εβδομάδων οι δύο πρώην αστέρες του ΝΒΑ ξεκίνησαν διαδικτυακό διάλογο, με αφορμή την εμμονή του Πίπεν να χαρακτηρίζει το μπασκετικό υπόβαθρό του ανώτερο από αυτό του θηριώδη Σακίλ!

Οι δύο άνδρες με πειράγματα ο ένας στον άλλον άρχισαν να «χώνουν», με τον Πίπεν να προτάσσει τα έξι δακτυλίδια που κατέκτησε με τους Bulls και τον Ο’ Νιλ να ανταπαντά λέγοντας πως είχε πάντα το ρόλο το δεύτερο πίσω από τον Μάικλ Τζόρνταν.

Όταν, λοιπόν, ο Πίπεν επέμεινε γράφοντας στον Σακίλ πως δεν μπορεί να του κουνηθεί όταν έχει πάρει τα διπλάσια πρωταθλήματα, ο πρώην σέντερ των Lakers απάντησε καυστικά:

«Επειδή δεν ανέχομαι αλήτες να με προσβάλλουν! Ήταν μεγάλος παίκτης, αλλά είμαι η γέφυρα, είναι το νερό. Θα ‘ναι πάντα κάτω από εμένα! Μία στο τόσο θα σηκώνεται να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με τη γέφυρα, αλλά στην πραγματικότητα είμαι η γέφυρα, είναι το νερό. Είναι κάτω από εμένα! Δε γίνεται να με προσβάλλει ο Σκότι Πίπεν! Το έκανε προσωπικό όταν είπε “Σακ, έχουμε 6 δαχτυλίδια” λες κι ήταν αυτός το επίκεντρο των 6 δαχτυλιδιών. Δεν ήσουν. Μη με κάνεις να βγάλω απ’ το αρχείο το scouting report. Δεν ήσουν καν σημείο αναφοράς στο scouting report! Όλα γυρνούσαν γύρω απ’ τον Μάικ. Είσαι ένας παρατρεχάμενος! Δεν είσαι το κυρίως πρόσωπο, δεν έχεις υπάρξει ποτέ. Όταν ο Μάικλ έφυγε, δεν έκανες τίποτα. Το μόνο που έκανες ήταν να κλαις, όταν ο ΦιλΤζάκσον δεν σου έδωσε το τελευταίο σουτ, το έδωσε στον Τόνι Κούκοτς, που ήταν πολύ καλύτερος παίκτης από εσένα. Ο Τόνι Κούκοτς ευστόχησε στο νικητήριο σουτ. Όταν έφυγες και πήγες στο Χιούστον, τι έκανες; Τίποτα! Όταν έφυγες και πήγες στο Πόρτλαντ, τι έκανες; Ω, ναι, μας πήγατε μέχρι το Game 7, ήσασταν μπροστά με 17 πόντους στην τέταρτη περίοδο και μετά τι έγινε; Χάσατε! Επομένως μη μου λες εμένα πως είσαι κάποιος. Είσαι το δεύτερο βιολί! Μη με δουλεύεις, Σκότι! Μπορούμε να το κάνουμε όλη ημέρα. Κοπρίτη!».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα