Το ψάχνει για Μίτσελ η ΑΕΚ

Στην ισπανική αγορά έχει στραφεί η ΑΕΚ προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του Ζοζέ Μοράις και λογικό ήταν να «ανακάμψει»  η πληροφορία που ήθελε την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να εξετάζει πέρσι τον γνωστό μας από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, Μίτσελ!

Ο 53χρονος προπονητής, άλλωστε, είναι ελεύθερος και μπορεί να γίνει μία αρχική προσέγγιση, παρά το ότι έχει δηλώσει πως επιθυμία του είναι να δουλέψει σε πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου.

Ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό τα είχε πάει πολύ καλά, αλλά όσοι μελέτησαν την προπονητική του σταδιοδρομία στο λιμάνι έχουν να λένε πως ήταν ένας άνθρωπος με εκτόπισμα και φοβερή προσωπικότητα, που εξαργύρωνε αυτή τη «λάμψη» κερδίζοντας χρήματα ως προπονητής, χωρίς να έχει σούπερ τεχνικές γνώσεις. Φημολογείται, μάλιστα, ότι στη ρεβάνς του Ολυμπιακός – Γιουνάιτεντ 2-0, είχε προετοιμάσει την ομάδα του με επιθετικό πλάνο, παρά το ότι ο βοηθός του, Βίκτορ Σάντσεθ, επέμενε για άμυνα.

Είδαμε, βέβαια, τι κατάφερε ο Σάντσεθ μετά στον Ολυμπιακό και είδαμε τι καταφέρνει και ο Ζοζέ Μοράις στην ΑΕΚ, ένας άνθρωπος με γνώσεις, χωρίς όμως… εκτόπισμα.

Σε αυτό το σημείο που έχει φτάσει η ΑΕΚ, κάθε ανάλυση για τον προπονητικό της στόχο αν αυτός πρώτα δεν καθίσει στον πάγκο και δείξει ένα όποιο έργο, είναι περιττή…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα