Το “όχι” του Γιώργου Μαυρίδη στο World Party

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιώργος Μαυρίδης διαχωρίζει τη θέση του, ξεκαθαρίζει ότι δεν θα πάρει μέρος στις ενέργειες που προετοιμάζει το World Party!

Η τηλεοπτική εκπομπή διοργανώνει εκδρομές για τους φίλους της στην Ελλάδα, ενέργεια στην οποία ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκαθάρισε ότι δεν συμμετέχει, προκειμένου να μην σχηματίσουν λάθος άποψη οι νεαροί φίλοι της εκπομπής που θα δώσουν το χαρτζιλίκι τους.

“Καλησπέρα σε όλους.

Την τελευταία εβδομάδα πολλά παιδιά με ρωτάνε για το νέο ταξιδιωτικό πρότζεκτ της ομάδας του World Party και αν θα βρίσκομαι στην εκδρομή στην Σκιάθο η σε κάποιο άλλο ταξίδι.

Θέλω να είμαι ξεκάθαρος σε ολα τα νεα παιδιά που θέλουν να δώσουν το χαρτζιλικι τους για να κάνουν μια εκδρομή θέλοντας ενδεχομένως να γνωρίσουν την ομάδα της εκπομπής ότι εγω σαν Γιώργος δεν συμμετέχω σ αυτό το πρότζεκτ και δεν θα βρίσκομαι εκει.

Κάπου εδώ θα ήθελα να προσθέσω οτι στο παρελθόν δεν συμμετείχα σε κανένα πρότζεκτ της εταιρείας που είχε να κάνει με καπέλα, μπλουζάκια και βραχιολάκια.

Εύχομαι σε όσους ταξιδέψουν να περάσουν καλά και να το διασκεδάσουν με την καρδιά τους.

Στην ομάδα του World Party εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία στο νέο τους επιχειρηματικό ξεκίνημα και να το φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται όπως έκαναν και με την τηλεοπτική εκπομπή.

Καλη σας μέρα!”

george

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα