«Το 2021 ο Παναθηναϊκός θα έχει νέο γήπεδο…»

 

Το δικό του σπίτι στο Γουδή θα έχει το αργότερο μέχρι το 2021 ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την Τετάρτη (24/5).

«Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που την πορεία του παρακολουθώ και με ένα ιδιαίτερο προσωπικό ενδιαφέρον, μην ξεχνώντας και την επαγγελματική μου ιδιότητα, των μεταπτυχιακών μου σπουδών στην πολεοδομία, αλλά και τη θητεία μου στον Δήμο της Αθήνας. Και το γεγονός ότι πρόκειται για τη γειτονιά μου, που γεννήθηκα και μεγάλωσα, τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας» ανέφερε ο πρωθυπουργός και δεσμεύτηκε ότι μέσα στο 2018 θα εκδοθεί η σχετική άδεια για τις παρεμβάσεις στο ιστορικό κέντρο, προκειμένου η Αθήνα το 2021 να έχει αλλάξει όψη.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, τονίζοντας: «Την ίδια άποψη είχα και για τη Φιλαδέλφεια, το γήπεδο της ΑΕΚ, ήμουν αντίθετος σε αυτούς που θεωρούσαν ότι μια ιστορική ομάδα που έχει μια ιστορική έδρα θα έπρεπε ξαφνικά να πηγαίνει να παίζει στο Μαρκόπουλο.

Το ίδιο θεωρώ και για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Δεν μπορείς να βάλεις τον Ολυμπιακό να παίζει στην Κηφισιά, ούτε τον ΠΑΟ στην Δραπετσώνα. Άρα πρέπει να καταλάβουμε ότι αν υπάρχουν θεσμικές δυσμορφίες και δυσλειτουργίες που μας αποτρέπουν από ένα τόσο θετικό σχεδιασμό, πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε με βάση τις νόμιμες διαδικασίες που αυτές αντιμετωπίζονται, γι’ αυτό και μίλησα για ένα χρονικό διάστημα ενός έτους…».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα